Avakohtumises suutsid Urmas Tali hoolealused diagonaalründaja Siim Põlluääre vedamisel anda väga tasavägise lahingu, ent pidid lõpuks vastu võtma 2:3 kaotuse. Põlluäär on vahepeal hädas olnud kõhulihase vigastusega ja seetõttu sunnitud mängupausil, ent saab loodetavasti siiski kaasa teha.

Peatreener Urmas Tali sõnul loodab temagi Põlluäärt väljakul näha. „Pallitrenne ta teinud pole, eks ta teeb siin veel võimlemist ja loodetavasti on tema mängimine võimalik, aga see selgub vahetult enne kohtumist,“ sõnas Tali. Lisaks jäi kodumaale temporündaja Siim Ennemuist, kellele teeb häda põlv ja kes jäi eemale ka avamängust. „Oleme positiivsemalt meelestatud, kui olime enne avamängu, mis süstis meisse enesekindlust nagu ka viimane kohtumine Selveriga. Püüame reisist välja puhata ja oleme homme valmis endast kõike andma,“ lisas juhendaja.

Mõlemad meeskonnad tulevad otsustavale kohtumisele positiivsete tulemuste pealt – Poitiers alistas viimases liigamängus Prantsusmaal 3:0 Martti Juhkami koduklubi Tourcoing´i. Saaremaa VK sai Eesti karikavõistluste poolfinaalis samuti 3:0 võidu Selver Tallinna üle.

Homne mäng algab Eesti aja järgi kell 21.00. Saaremaa peab edasipääsu kindlustamiseks homme kindlasti võitma. 3:0 või 3:1 võidu puhul pääseb edasi Saaremaa, Eesti klubi 3:2 võidu puhul otsustab edasipääseja kuldne geim.