Ilm võistluspaigas sarnanes väga Eestigi jaanilaupäevale – puhus tugev tuul ning päeva jooksul said võistlejad nii vihma kui päikest. Laupäevahommikuses kvalifikatsioonis sai teise koha Eriku vennatütar Sanna Aaslav-Kaasik, kes tegi oma debüüdi selles klassis eelmisel aastal. 7. koha sai eelmise aasta Euroopa meister Marek Peeba, kellel oli pisut probleeme mootoriga.

Laupäevases esimeses sõidus sai parima stardi 70-aastane ülikogenud Poola sõitja Henryk Synoracki, möödunudaastane maailmameister F-125 klassis, kes ajasõidus oli kolmas. „Ta tegi ühe väikese vea neljandal ringil, mille mina kohe ära kasutasin,“ kommenteeris Aaslav-Kaasik. „Start oli sellel võistlusel väga otsustav ja selles esimeses sõidus mul start ebaõnnestus. Ülejäänud sõitudes läksid stardid juba paremini ja kokkuvõttes võtsin neljast sõidust neli võitu. Teadsin, et olen kiire, kuid tiitli vormistamine nõudis pisut pingutamist, sest konkurent oli mulle väga lähedal. Võita nii suurte kogemustega sõitjat tema kodurajal on suur saavutus.“

Pühapäeval muutsid korraldajad kaheks viimaseks sõiduks ohutuse paremaks tagamiseks ka pisut rada, lühendades seda. „See andis kohalikele sõitjatele võimaluse, mida nad siiski ära ei kasutanud,“ ütles Aaslav-Kaasik.

Euroopa meistrivõistlustel said kokkuvõttes teise ja kolmanda koha Poola sõitjad Henryk Synoracki ja Sebastian Kecinski. 2017. aasta Euroopa meister Marek Peeba ei saanud kahjuks tehnikat nii hästi töökorda kui soovinuks ning sai kokkuvõttes neljanda koha. Sanna Aaslav-Kaasik, kelle kontole jäi nädalavahetusest sõitudes neljas ja viies koht ning kaks katkestamist, oli kuues.