Karikate ringreis ühendatakse Premium liiga mängudega, hinnalisi trofeesid võõrustavad Tallinn, Tartu, Narva, Paide, Kuressaare, Pärnu ja Viljandi. Iga klubi saab võimaluse oma fännidele ja kogu linnarahvale pakkuda tore elamus, et oma silmaga näha Euroopa klubijalgpalli tähtsamaid karikaid.

„Eesti vabariigi 100. sünnipäeva-aasta raames 15. augustil Tallinnas toimuva UEFA Superkarika mängu juures on oluline, et suur sündmus jõuaks võimalikult paljude Eesti inimesteni. Selleks on karikate ringreis ellu kutsutud,” selgitas Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.

20. juulist kuni 12. augustini avatakse valitud Premium liiga mängude eel festivaliala, kus kõik kolm karikat on vaatamiseks väljas. Lisaks on suurematel ja väiksematel huvilistel võimalik panna ennast proovile erinevate jalgpalliliste harjutuste ja ülesannetega. Igal festivalil loositakse välja pääse kahele 15. augustil A. Le Coq Arenal toimuvale Superkarika kohtumisele.

„Karikate näitamiseks käis meil läbi erinevaid variante, lõpuks otsustasime selle kasuks, et teha koostöös klubidega festival ja pakkuda liigamängude raames eriline sündmus. Arvan, et ühendades ringreisi mängudega on huvi suurem ja ühtlasi saame tähelepanu tõmmata kodusele liigale,” sõnas Eesti Jalgpalli Liidu rahvajalgpalli osakonna juhataja Teet Allas.

Karikate ringreisi ajakava:

20.07 Tallinna FC Flora – Viljandi JK Tulevik, A. Le Coq Arena
21.07 JK Tallinna Kalev – FC Kuressaare, Kalevi Keskstaadioni kunstmuruväljak
22.07 Pärnu JK Vaprus – Tartu JK Tammeka, Pärnu Rannastaadion
27.07 Viljandi JK Tulevik – Tallinna JK Kalev, Viljandi linnastaadion
28.07 Nõmme Kalju FC – Tallinna FCI Levadia, Hiiu kunstmurustaadion
04.08 JK Narva Trans – Paide Linnameeskond, Narva Kreenholmi staadion
05.08 FC Kuressaare – Tallinna FC Flora, Kuressaare linnastaadion
10.08 Paide Linnameeskond – Tallinna FC Flora, Paide linnastaadion
11.08 Tallinna FCI Levadia – JK Narva Trans, Kadrioru staadion
12.08 Tartu JK Tammeka – Viljandi JK Tulevik, Tartu Tamme staadion

14. ja 15. augustil asuvad karikad Tallinnas Vabaduse väljakul, kus kahe päeva jooksul toimub samuti erinevaid põnevaid tegevusi.