Žalgirise ja Olympiakose Euroliiga veerandfinaalseeria on enne tänaõhtust Kaunases toimuvat mängu viigis 1:1.

"Eelmine mäng andsime agressiivsuses pisut tagasi. Näiteks lasime neil lauas valitseda ja lihtsaid punkte saada. Me tõesti ei saa seda endale lubada. Peame sellest õppima ja rohkem võitlema. On hetki, mil vaid taktikast ei piisa. Sa pead mängu panema kogu oma südame," rääkis Jasikevicius delfi.lt-le.

Küsimusele, kuidas on esmakordselt Euroliiga play-offi jõudnud Žalgirise mängijad suutnud närvipingega toime tulla, vastas Jasikevicius: "Väga hästi. Ja loodetavasti läheb olukord veelgi paremaks. Iga päev on uus lugu - iga mäng on erinev ja meie mängijad näevad täiesti uut intensiivust. Ma ei räägi koduväljakueelisest just tihti, kuid võin öelda, et eelis tuleb esile vaid siis, kui sa mängid hästi ja tõmbad publiku kaasa."

Eelmise mängu järel polnud Žalgirise juhendaja üldse rahul kohtunike tööga. Eile ei tahtnud leedukas sellel teemal enam pikalt peatuda. "Tegime oma tööd - juhtisime Euroliiga tähelepanu neile eksimustele. Selles seerias loeb iga pisiasi. Kuna kõik mängud on neljanda veerandi lõpuni punkt-punktis, võib ka kõige väiksem nüanss võitja saatuse otsustada," rõhutas Jasikevicius.