"Viimaseks kolmandikuks olime üle saanud meid mängu alguses kammitsenud aukartusest tugevama vastase ees. Seisul 8:1 polnud meil enam midagi kaotada ja mängisime pingevabalt," sõnas Hollandi poolel ühe värava ja resultatiivse sööduga panustanud Jeroen Bart.

Eesti mängis valdavalt siiski kiiret ja enesekindlat mängu ning pani vastase surve alla avavilest. Esimene värav sündis kohtumise 33 sekundil, kui kodumeeskonna skoori avas Andreas Wöiduma.

Eesti ründemängija, kes valiti ka meie meeskonna parimaks, märkis, et kolmas kolmandik kaotati oma rumalate vigade tõttu: "Võtsime mitu kahe minuti karistust ja andsime sellega võimaluse Hollandile."

Tänase võiduga hoiab Eesti saalihokikoondis ennast kindlalt MM-finaalturniiri kursil.

Vaata väravaid!

Homme on Eesti vastaseks Belgia, kes täna sai 2:9 kaotuse Poolalt. Laupäeval peetakse eeldatavasti alagrupi teise koha mäng Poolaga ning pühapäeval ootab ees raske kannatamine maailmameistritest põhjanaabrite vastu.

Kõik Eesti koondise mängud on nähtavad Delfi TV-s. Homme algab Eesti mäng kell 19, laupäeval kell 17 ja pühapäeval kell 15.

Detsembris Prahas peetavale MM-ile lunastavad pääsme siinse turniiri kaks paremat ja nelja Euroopas toimuva valikturniiri kaks paremat kolmanda koha meeskonda.