Beljajeva teenis esikohapunktid nii ajakirjanikelt kui alaliitudelt, rahvahääletuses tunnistati ta kolmandaks. Sildaru sai samal ajal rahvalt esikoha, teiseks jäi ta nii ajakirjanike kui alaliitude hääletusel - seega teenisid mõlemad 15 võimalikust 13 punkti.

Viigilahutajaks on antud puhul määratud aga ajakirjanike punktid - seega tuligi võitjaks lõpuks Beljajeva, teiseks Sildaru.

Otsustavaks kaalukeeleks olnud ajakirjanike hääletusel edestas Beljajeva Sildarut võrdlemisi kindlalt: Beljajeva kogus 45 meediaesindaja hääletusel 197 punkti (29 esikohta), Sildaru 137 punkti (7 esikohta).

Meeste seas oli Ott Tänaku edu Nikolai Novosjolovi ees samuti napp. Tänak teenis esikohapunktid rahvalt ja teise koha punktid ajakirjanikelt, ent alaliitude hääletusel jäi ta alles neljandaks ning teenis kokku 11 punkti. Novosjolov sai esikoha nii ajakirjanike kui alaliitude seas, ent jäi rahvahääletusel sootuks nullile - oleks ta rahva seas kas või viienda koha saanud, oleks ta Tänaku eest kuldse Kristjani endale napsanud.

Üsna napiks osutus heitlus ka võistkondade seas - epeenaiskond sai maksimumpunktid ajakirjanike ja alaliitude käest ning jäi rahva seas teiseks, Ott Tänak ja Martin Järveoja võtsid rahvalt täispunktid ning said ajakirjanike ja alaliitude seas teise koha.

Treenerite seas oli Gheorghe Cretu võit kindel - ta sai võidupunktid nii ajakirjanike kui rahva käest, alaliitude hääletusel jäi ta alla vaid Matti Killingule. Killing ei teeninud ajakirjanike käest seevastu näiteks punktigi.

Hääletustulemused:

(Sportlane - ajakirjanike punktid - rahva punktid - alaliitude punktid - kokku).

Mehed

Ott Tänak 4 5 2 11

Nikolai Novosjolov 5 0 5 10

Heiki Nabi 3 1 4 8

Naised

Julia Beljajeva 5 3 5 13

Kelly Sildaru 4 5 4 13

Kaia Kanepi 2 2 0 4

Epp Mäe 1 0 1 2

Võistkond

Epeenaiskond 3 2 3 8

Tänak ja Järveoja 2 3 2 7

Neljapaat 1 1 1 3

Treener

Gheorghe Creţu 3 3 2 8