Klubi hakkab juhendama serblane Aleksandar Rogic, kes lõppenud hooajal istus ka FCI treeneritoolil. Meeskonna baasiks saab Levadia praegune treeningkompleks Maarjamäel ning kodumängude staadioniks Kadrioru staadion.

FC Levadia omanik Viktor Levada ütles, et tema suur soov oleks paari aastaga pääseda mõne eurosarja - kas Meistrite liiga või Euroopa liiga - alagrupiturniirile. "See on ammune unistus. Levadia on varem jõudnud sellele lähedale, aga treenerile ja meeskonnale on antud tingimused, et sinna jõuda. See ei ole mõistagi ühe aasta plaan, tahaksime sinna jõuda mõne aasta pärast," sõnas ta.

Täna ei avalikustatud veel klubi eelarvet ega seda, millised mängijad Rogici valikusse kuuluvad. Kuna osade Infoneti mängijatega, kellel on veel kehtivad lepingud, pole jõutud rääkida, ei tahetud esialgu midagi koosseisust avaldada.

Klubi juriidiliseks kehaks jääb FC Levadia. "Litsentsi taotleb Levadia jalgpalliklubi ja jalgpallikool. Nime osas ei ole veel otsust tehtud," ütles Levadia tegevjuht Sergei Hohlov-Simson.'

Esimeses järjekorras ühendavad Levadia ja FCI esindus- ja duubelmeeskonnad, järgmise aasta jooksul pannakse kokku ka noorte- ja laste treeninggrupid.

Infoneti president Andrei Leškin kommenteeris, miks ühinemise mõte üldse tekkis: "Kolm nädalat tagasi ei olnud veel seda plaani. Hakkasin mõtlema, et milliste mängijatega me mängima hakkame ning kuidas ma Rogićile antud lubadusi täitma hakkan. Küsimusi ja probleeme oli palju. Kui Levadaga kohtusime, saime aru, et meil on palju ühiseid probleeme."