Kehakaalus kuni 100kg alistas Minaškin avaringis kreeklase Tentore Masmanidise. Minaškin tegi kohtumises kaks waza-ari väärilist heidet. Teises ringis tuli vastu Rootsi judoka Martin Pacek. Kumbki ei suutnud heiteid teha ja nii mindi lisaajale. Ka seal heiteid ei nähtud, aga hoiatuse passiivsuse eest sai Minaškin ning tänu sellele kaotas kohtumise.

Raskekaalu avaringis pidi egiptlaselt Ahmed Wahidilt kaotuse vastu võtma Taipei universiaadi absoluutkaalu hõbe Juhan Mettis. Egiptlasel õnnestus teha kaks ja Mettisel üks waza-ari vääriline heide.

Raskekaalu kulla võitis prantslane Teddy Riner, kes oli finaalis parem brasiillasest David Mourast. Riner on nüüd kaheksakordne raskekaalu maailmameister, viiekordne Euroopa meister ja kahekordne olümpiakuld.

Eile, kehakaalus kuni 90kg käisid tatamil Mattias Kuusik ja Klen Kristofer Kaljulaid. Mõlemad olid avaringis vabad, teises ringis aga kaotasid. Kuusik jäi alla Portugali judokale Celio Dias ja Kaljulaid sloveen Mihael Zgankile. Zgank jõudis finaali välja, kullamatšis kaotas ta serblasele Nemanja Majdovile. Serbia sai MM-ilt läbi aegade esimese kuldse medali.