Omavahel võtavad SportID korraldataval üritusel mõõtu võistkonnad Terve Keha ning Terve Vaim, kes teineteise võiduplaane nurjata püüavad. Nimelt ennustab võidutiimi koosseis seda, mida aastalt 2017 eeskätt oodata: kas Eesti ja eestlased teevad uuel aastal ilma pigem spordi- või vaimualadel, teavitab volley.ee.

Selleks, et planeeritav 30-tunnine maratonmatš võimalikuks saaks, tuleb mõlema tiimi eest vahetustega väljakule ligi 60 pallurit. Teiste seas on platsile jooksmas suur hulk tuntud Eesti sportlasi, nagu sõudmise neljapaadi olümpiamedalist Allar Raja, Tartu korvpalli legendaarne mees Marek Doronin, Eesti parim aerutaja Kaspar Sula, 400 m tõkkejooksja Jaak Heinrich Jagor, Eesti naiste võrkpallikoondise treener Marko Mett, Eesti rannavolle meister Karl Jaani, TÜ/Eedeni võrkpallinaised ning paljud teised. Osalejana on end kirja pannud ka Jõuluvana isiklikult. Nimekiri pole aga sugugi veel lõplik ning täieneb iga tunniga.

SportID võrkpallivõistlus on heategevuslik ning iga osalev mängija annetab Lastefondile minimaalselt 1€, millele lisab üritust korraldav SportID omalt poolt veel 4€. Raha kogutakse ülekaaluliste laste liikuma aitamise toetuseks ning kogutud vahendid antakse üle Lastefondile, kes selle rakendamisega edasi tegeleb.

Kõik, kes soovivad aastavahetust vastu võtta rannavõrkpalli mängides või ürituse kohta lisaks lugeda, saavad seda teha ürituse Facebooki lehel: https://www.facebook.com/events/583148608547657/.