Nimelt pääsevad valitsevad Eesti meistrid nädala jooksul ekraanile koguni kolmel korral. See tähendab, et veel eile õhtul võõral väljakul Kaasani Unicsiga kohtunud Alar Varraku juhendatavad peavad taas platsile astuma juba homme, kui koduses meistrisarjas tuleb neile vastu G4S Noorteliiga meeskond.

Seejärel jääb kalevlastel puhkamiseks aega vähem kui 48 tundi, sest juba neljapäeval kell 18:30 võetakse Saku Suurhallis vastu põline rivaal Tartu Ülikool. Mäletatavasti võitsid taaralinlased hooaja esimese omavahelise kohtumise dramaatilise lõpplahenduse järel 77:76 ja nüüd soovivad tallinlased konkurentidele tabelisse esimese kaotuse kirjutada.

Lisaks kõigele muule peaks antud duellile vürtsi lisama ka fakt, et hiljuti siirdus Kalevi ridadest ülikoolilinna Janar Soo, kes nüüd esimest korda endise tööandja vastu minna saab. Seega ei tohiks antud duell ühtegi korvpallisõpra külmaks jätta ja neile, kes saali ei jõua, pakub alternatiivse lahenduse Delfi TV, kes eksklusiivse ülekandega nii kohtumise enda kui asjaosaliste mängueelsed- ja järgsed kommentaarid teieni toob.

Kalevi raske nädal lõpeb Venemaa avarustes

Nagu öeldud, siis Cramo katsumused sellega aga ei piirdu ning kohe pärast mõõduvõttu tartlastega tuleb ette võtta 4000-kilomeetrine lennureis Krasnojarskisse, kus pühapäeval ootab neid külla kohalik Jenissei meeskond.

Kuigi Ida-Siberi avarustes "tervitab" kalevlasi 20-kraadine öökülm, ei ole Krasnojarsk Eesti meeskonnale üldsegi võõras koht ja nii võeti mullu sama teekond ette koguni kahel korral. FIBA Europe Cupil tuli seal tunnistada vastase 77:70 paremust, aprilli algul kaotati samale tiimile lisaaja järel 90:97.

Seega peaks Eesti meistritel motivatsiooni ja kättemaksuhimu jaguma küll - seda enam, et Kalevi võit tõstaks nad play-off koha lävele ja Jenisseiga samale pulgale.

Kõik selle nädala ülekanded Delfi TV-s:

Teisipäev (29.11)

G4S Noorteliiga - BC Kalev/Cramo (Alexela KML, kl 19:15)

Neljapäev (1.12)

BC Kalev/Cramo - Tartu Ülikool (Alexela KML, kl 18:30)

Reede (2.12)

BC Valga-Valka/Maks&Moorits - TTÜ (Alexela KML, kl 19:00)

Laupäev (3.12)

Rakvere Tarvas - AVIS Rapla (Alexela KML, kl 17:00)
Pärnu Sadam - TLÜ/Kalev (Alexela KML, 17:00)

Pühapäev (4.12)

Krasnojarski Jenissei - BC Kalev/Cramo (VTB Ühisliiga, kl 14:10)