Tehva sõnul täna öösel sadama hakanud lumi klubile peavalu ei valmista. "Üldsegi mitte! Mis me teha saame? Kui vaja lumememme ehitada ja lumesõda mängida, siis Infoneti jaoks on ilm täpselt samasugune. Võtame vastu kõik, mis tuleb ja teeme enda poolt kõik, mis teha annab," rääkis ta. "Publikul on võimalik soojalt riidesse panna. Varume juba teed ja kohvi. Üritame töökorda saada ka suure ekraani."

Hiiu kunstmurustaadion on hetkel paksu lumevaiba all ning täna seda sahk ei külasta. "Poisid lähevad täna metsa jooksma. Võtame rahulikult. Planeerime lumepuhastust traktorite ja ATV-ega homseks, sest öösel sajab nagunii peale."

Kui homseks tellitud traktorid ja ATV-d väljakut puhtaks ei saa, on Kalju meeskond valmis ka treeningkorra mõnda sisehalli kolima.

FC Levadia pressiesindaja Indrek Petersoo sõnul ootavad nad vastust, kas samal ajal Hiiu kohtumisega toimuv Levadia - Flora matš leiab aset Kadrioru staadionil või viiakse see üle mujale, varuvariantideks ilmselt Sportland Arena või A. Le Coq Arena.

"Oleme äraootaval seisukohal. Kaks päeva oleme treeninud muruväljakul. Täna on meeskonnal puhkepäev. Edasine sõltub jalgpalliliidu otsusest," sõnas Petersoo, märkides, et ettevalmistuse poolest on väga suur vahe, kas mäng viiakse kunst- või naturaalmurule.

Jalgpalliliidu infojuht Mihkel Uiboleht palus varuda paar tundi kannatust: "Meil oli nädala alguses juba kokku lepitud, et kolmapäeva teises pooles otsustame, sest siis on ilmaprognoos olemas."

Kõik laupäevased mängud algavad kell 13.05. Teistes mängudes kohtuvad Paide linnameeskond ja Narva Trans, Pärnu linnameeskond ja Tartu Tammeka ning Rakvere Tarvas ja Sillamäe Kalev.

Kell 14.45 teatas jalgpalliliit, et Levadia - Flora kohtumise toimumispaik otsustatakse neljapäeval kell 12 pärast Kadrioru staadioni ülevaatust ja uut ilmaprognoosi. Lisaks tehti laupäevasteks mänguseks kaks muudatust: kunstmurule viidi üle Paide - Narva ja Pärnu - Tammeka kohtumised.

Eesti meister selgub lisamängus, kui Infonet ja Kalju teevad viigi ning Levadia võidab Florat või kui laupäevastest mängudest väljuvad võitjatena Kalju ja Levadia. Tabel: 1. Infonet 77 punkti, 2. Levadia 75, 3. Kalju 75, 4. Flora 73.

Premium liiga viimane voor laupäeval, 5. novembril

kell 13:05 Nõmme Kalju FC - Tallinna FC Infonet, Hiiu staadion
kell 13:05 Paide Linnameeskond - JK Narva Trans, Paide kunstmurustaadion
kell 13:05 Pärnu Linnameeskond - Tartu JK Tammeka, Pärnu kunstmurustaadion
kell 13:05 Rakvere JK Tarvas - JK Sillamäe Kalev, Rakvere kunstmurustaadion
kell 13:05 Tallinna FC Levadia - Tallinna FC Flora, Kadrioru staadion või Sportland Arena