Liverpool Echo annab teada, et Horvaatia keskkaitsja naases Liverpooli treeningutele ning on suure tõenäosusega järgmises Premier League'i kohtumises peatreener Jürgen Kloppi valik number üks.

Viimases 5:1 võidumängus Hull City vastu pääses Klavan platsile eelkõige tänu Lovreni puudumisele. Teise keskkaitsja Joel Matipi alustamises Swansea vastu polevat küsimust. Kuid Klopp on suure dilemma ees, sest ka Klavan tegi viimases voorus hea mängu, rääkimata enne seda karikasarjas Derby Countyle värava löömisest.

"Lovren treenib Melwoodis nagu tavaliselt ning nüüd on vaid Kloppi otsustada, kas ta paneb ta kohe tagasi mängu või jätkab suure Ragnar Klavaniga. Mis ma teeks? Lovren, iga kell," kommenteeris Liverpool Echo ajakirjanik Neil Jones.

Klopp on juba kinnitanud, et väravas saab järjekordse võimaluse ennast tõestada sakslane Loris Karius.

Täna selgus, et Liverpooli ja Swansea matši teenindab peakohtunikuna Michael Oliver.

Ühtlasi tuli uudiseid Derby County leerist, kelle peatreener Niger Pearson jääb tänasest esiliiga kohtumisest Cardiff City vastu eemale. Tema rolli täidab ajutiselt abitreener Chris Powell. Kas Pearson vallandati või tal midagi muud pakilist ette, klubi täna veel ei täpsustanud.