Eestile pole Rio mängudelt enam palju medalilootusi jäänud. See siiski ei tähenda, et ma püssi põõsasse viskan. Nii Epp Mäe kui ka Rasmus Mägi teevad oma olümpiaponnistused täna ja nende kahe suurepärase sportlase peale ma oma järgmised ennustused ka teen. Epp Mäele ennustan 75 kg vabamaadluses lausa medalit Paf-i koefitsiendiga 2,75. Eestlanna edule julgen panustada 6.- eurot. Mõistagi pole mul midagi selle vastu kui ka Rasmus Mägi tänases 400 meetri tõkkejooksu finaalis kolme parema hulka tuleb, aga panuse teen veidi tagasihoidlikumat laadi. Panustan 18.- eurot sellele, et Rasmus saab parema koha kui poolfinaalis uue Iirimaa rekordi jooksnud Thomas Barr. Rasmuse koefitsient Paf-is on 2,70. Medal oleks eriline boonus lisaks!

Reede öösel vastu laupäeva peetakse meeste korvpalli teine poolfinaakohtumine Serbia ja Austraalia meeskondade vahel. Tolleks ajaks on teine finalist juba selgunud ja suure tõenäosusega saab see olema USA koondis. Veerandfinaalis said leedukad Austraalia käest korralikult sugeda ja ennustan, et Aussied alistavad ka Serbia ning jõuavad finaali välja. Austraalia võidukoefitsient Paf-is on 1,67 ja mängu lajatan 12.- eurot.

Indrek Sei ennustused

Seal, kus osaleb Bolt, tuleb kindlasti panustada, et kindla peale võit koju tuua. Panustan 1.05 koefitsendi juures taaskord 10€.

Jätkan kergejõustikuga ja alaga, kus meie oma mees Rasmus Mägi läheb finaalis oma tulemust tegema. Et saldot enam-vähem tasakaalus hoida, ma veel Rasmuse suure üllatuse peale ei pane, aga ennustan, et võidab Kerron Clement. Panus 10 eurot ja Pafi koefitsient on 1.75.

Kolmanda ala valin panustamiseks samuti kergejõustikust, kus Eesti jaoks õrnema poole hea tulemuse eest hoolitseb Ksenija Balta. Samuti siin ei julge veel Ksenia kõrgete tulemuste peale panustada, aga suurt riski võtmata loodan, et koefitsendiga 1.90 võidab kaugushüppe seekord Brittney Reese. Panustan siinjuures 8€.

Ja lõpetuseks ikka alaga, kus samuti meie oma sporrtlased tules, küll mitte kõige kõrgemate kohtade eest, aga siiski tore ka siin läbi ennustuse alal silm peal hoida. 3.5 koefitsendi juures panustan 5€, et Hispaania võiks naiste 49er regati võita.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Erinevad koefitsiendid ja spordiennustuse pakkumised leiad Pafi kodulehelt.

Raadio Kuku olümpiapäevikut saad kuulata igal tööpäeval kell 9.35 ja pärastlõunal kell 15.45. Nädalavahetusel on olümpiapäevik eetris kell 9.45.