Võistluse reeglid on imelihtsad. Olümpiamängude alguses saab meist igaüks 100.- eurot Paf-i Rio kontole ja kellel olümpia lõpuks kõige rohkem pappi kontol lebab, ongi võidumees. Et selles võistluses edukas olla, peab ennekõike teadma oma vastaste tugevaid ja nõrku külgi. Kuku Raadio pundi tugev külg peitub kahtlemata nende nimes – sporditoimetus. Seega matsu nad jagavad. Ka nende nõrk külg peitub selles samas nimes – Kuku. Peebu vastu mängides saab kukkumine olema väga valus. Mis Indrekusse puutub, siis tema tugev külg on kindlasti tema spordialased kogemused. Mees on ikkagi kolmel olümpial Eesti koondise dressi selga tõmmanud, mis sellest, et ühel korral tõmbas nii kõvasti, et lausa ribadeks. Indreku nõrkus on tema kogenematus spordiennustuse vallas. Samas ei tohi unustada algaja õnne faktorit, seega kas see on Indreku nõrk või hoopis tugev külg, näitavad juba Paf-is tehtud ennustuste tulemused olümpia ajal. Peebul on kõva tahtmine see võistlus võita. Vaatamata sellele, et meie võistluse võitja medalit kaela ei saa, saab võidumees olümpia lõppedes oma võidusumma anda Paf-i kulul heategevuseks. Mis võiks veel üllam olla!

Aga nüüd esimeste olümpiapäevade Paf-i ennustuste juurde. Esimese hooga teen 20.- eurose panuse Eesti sportlaste edule. Lootes meie koondislaste headele tulemustele, ennustan, et Eesti saab Rio mängudelt 2 medalit või rohkemgi. Paf-i koefitsient on 1,95 ja kuna tegemist on ennustusega, mis kestab terve Rio olümpia vältel, pole sugugi võimatu, et see ennustussedel lõpuks ka meie võistluse saatuse otsustab.

Laupäeval jälgin pingsalt jalgratta meeste maanteesõitu kus ennekõike hoian mõistagi pöialt meie meestele Kangertile ja Taaramäele. Oma ennustuse teen siiski sõidu eeldatavate favoriitide peale. Panustan 8.- eurot Paf-i koefitsiendiga 2,02, et äsja oma karjääri kolmanda Tour De France’i võitnud britt Chris Froome alistab Rios noore prantslase Julian Alaphilippe’i.

Pühapäeval leiab meeste korvpallis aset tõeline maiuspala kui kodumeeskond Brasiilia võtab mõõtu Leedu koondisest. Ennustan, et kodusaal pole Brasiilia koondise jaoks piisav eelis leedukate vastu ja panustan seega 12.- eurot oma lemmiku Leedu võidule Paf-i koefitsiendiga 2,18. Let the Olympic Games begin!

Indrek Sei ennustused

"Nagu öeldakse, ükskord on ikka esimene kord, ja tänu Olümpiale ja Paf’le on mul täna siis see päev, kui mul on võimalus esimest korda elus panna panuseid läbi Paf spordiennustuse ja arvata ära, kuidas ühel võiteisel spordialal sportlastel läheb. Igaljuhul, päris põnev on sporti ja selle sisusse vaadata hoopis sellise nurga alt. Üritades algajana mitte väga madalalt lati alt läbi joosta, kuid siiski julgelt ja faktidele põhinedes panuseid panna, alustan ikka omale teada alaga – ujumisega, kus homset kava vaadates tahaks panustada meeste 400 kompleks distantsile, kus tagasihoidlikult paneksin 8€ sellele, et Turrini Federico, kes on 2016 edetabeli liider, tuleb kindlasti esimese kolme hulka. Koefitsient on lausa 18.

Teise panuse ma teeksin jalgrattas maanteesõidule, kus vaatamata mitte kõige õnnestunumale tuurile Prantsusmaal, usun, et võitjaks tuleb Vincenzo Nibali, kelle peale panustan samuti 8€. Koefitsiendiks siinjuures 8.0.

Et Olümpiamelusse mõnusalt ja pingevabalt sisse elada, ma esialgu rohkem panuseid ei tee, kuigi juba need kaks on andnud vaatamisele paraja annuse põnevust juurde ja tahaks kohe õige mitu panust juurde lajatada."

Peebu blogi leiad siit.

Värsked koefitsiendid ja spordiennustuse pakkumised leiad Pafi kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid