Teatavasti vahetasid äsja peatreenerit nii Flora kui Levadia - esimene asendas Norbert Hurdi Argo Arbeiteri ja teine Sergei Ratnikovi Igor Prinsi. Muutusi on olnud nii nende kui teiste klubide treeneripersonalis teisigi.

"Kahtlemata saab sagedast treenerivahetust pidada stabiilsuse puudumiseks organisatsioonis, aga mainitud neljast juhtumist langeb selle määratluse alla vaid üks. Ülejäänute puhul on tegemist pigem juhuste kokkulangemisega," pidas Pohlak lisaks Flroale ja Levadiale silmas peatreeneri vahetumist Sillamäe Kalevis ja Rakvere Tarvas.

Ta vaatles lühidalt ka juhtumeid eraldi: "Levadia põhifilisoofia on aastaid olnud esindusmeeskonna edukus ja kuna spordidirektor Sergei Pareiko alustas tööd siis, kui Sergei Ratnikov oli juba peatreenerina ametisse määratud, oli loomulik, et Pareiko kui väga värske tippjalgpalli kogemusega juhi ja Ratnikovi kui vana kooli metoodikat kasutava treeneri nägemused ei klapi.

Flora on prioriteediks seadnud eestlastest mängijate arendamise läbi kindla mängulise kontseptsiooni. Kuigi nende põhimõte on anda inimestele eneseteostuseks aega, on tulemus siiski ka selle klubi jaoks tähtis ja päriselt seda arengule ohvriks tuua ei taheta.

Valeri Bondarenkoga on pisut sama lugu nagu Sergei Ratnikoviga. Teeneka vana kooli treenerina on tal pisut keeruline uue põlvkonna mängijatega õiget treeningmetoodikast lähtuvat kontakti saada."