Haruldaselt pikk kuivaperiood jättis jälje ka Türi võistlusele. Võistlejad pidid kogu päeva jooksul võitlema tugeva tolmuga, mis tegi sõitmise kohati väga ohtlikuks. MX Open A klassis ei olnud eile vastast Karel Kutsarile. Ta võitis mõlemad võistlussõidud üsnagi kindlalt. Avasõidus oli pikka aega teisel kohal Andero Lusbo, kuid sõidu edenedes hakkas talle järele jõudma Aigar Leok (Yamaha, Sõmerpalu MK). Üheksandal ringil tegi Lusbo ka väikese sõiduvea ja Leok pääseski teiseks. Sellises järjekorras sõit leppeski.

Teise sõidus stardis põrkasid kokku Leok ja Venemaa sõitja Viacheslav Golovkin ning tänu sellele pääsesid Kutsar ja Lusbo püüdmatult eest ära. Leok hakkas viimaselt kohalt kiirelt tõusma ja sõidu lõpuks oli ta kolmas. Etapi kokkuvõttes kuulus esikoht Kutsarile, teine Lusbo ja kolmas Leok.

Pärast kolme etappi on sarja liider 889 punktiga Andero Lusbo. Teisel kohal on Türil seitsmenda koha saanud Golovkin (KTM), venelasel on koos 874 punkti. Kolmandal kohal on 869 punktiga Claudius Roosma (Yamaha, Yamamoto RC).

MX Open B klassis läks esikoht Juha Leppanenile (Yamaha, Soome), avasõidus oli ta esimene ja teises sõidus kolmas. Teise koha teenis avasõidu neljandana lõpetanud ja teise sõidu võitnud Egert Pihlak (KTM, Motoextreme). Poodiumi kolmandale astmele tõusis Tarmo Jaasi-Tamm (KTM, Motoklubi K&K), sõidud lõpetas ta teise ja viiendana.

MX Open C klassis oli parim Kardo Orav (Kawasaki, Saku MK). Avasõidu Orav võitis, kuid teises sõidus tuli tunnistada ülinappi kaotust Aimar Plataisile (Kawasaki, Tihemetsa MK). Kuna Platais oli avasõidus kolmas, siis kokkuvõttes jäi ta teiseks. Kolmas koht kuulus Türi etapil Martin Viilmale (Yamaha, Motoklubi Lääne), sõitudes oli ta teine ja neljas.

MX Open D klassis oli teistest selgelt üle Hans Arvet Tilk (Husqvarna, Märjamaa Spordiklubi). Teise koha sai mõlemad sõidud teisena lõpetanud Kermo Rannik (Yamaha, Türi Auto-Motoklubi). Kolmas koht kuulus mõlemad sõidud kolmandana lõpetanud Juhan Heametsale (Honda, Pärnu Motoclub).

MX Open E klassis oli ülikindlalt kiireim Genry Arras (Husqvarna, LAT). Teise koha sai Riho Ild (Yamaha), sõitudes oli ta teine ja kolmas. Poodiumi kolmandale astmele tõusis Oliver Leppik (KTM, Pärnu Motoclub), sõidud lõpetas ta neljanda ja teisena.

Naiste klassis oli mõlemas sõidus parim kodurajal võistlenud Kadri Ehamäe (Honda, HRC Eesti Racing Team). Teise koha sai sõitudes kolmas ja teine olnud Liisi Kurusk (KTM, Kagu MK). Kolmanda koha sai Esmeralda Vesterinen (Kawasaki, FIN), sõitudes oli ta teine ja kolmas.

Veteranide 40+ klassis oli ülekaalukalt mõlemas sõidus parim Heigo Lauren (Yamaha, Spordiklubi Yamamoto RC). Teisena lõpetas mõlemad sõidud Allan Vierland (Yamaha, Yamamoto RC). Kolmanda koha teenis Roy Puuström (Honda, RedMoto Racing), sõitudes oli ta kolmas ja neljas. 50+ klassis oli kindlalt parim Jüri Makarov (Honda, Pärnu Motoclub). Teise koha teenis mõlemad sõidud teisena lõpetanud Pertti Salonen (Yamaha, Kagu MK). Kolmanda koha sai mõlemad sõidud kolmandana lõpetanud Toivo Ilves (KTM, Motoklubi K&K).