Ilm oli võistlusteks suurepärane ja läbi viidi nii single- kui ka double elimination voorud. Tugev tuul ja laineline meri panid mehed proovile. Single eliminationi võitis Priidu Null, kes ei kaotanud ühtegi sõitu. Raigo Piho, kes kaotas vaid Nullile, jäi ootama double elimination vooru.

Double elimination andis võimaluse võistlejatele taas oma kohta parandada. Singele elimination voorus kolmandaks tulnud Madis Kaljurit tabas double elimination voorus ebaõnn ja kahjuks ei jõudnud ta õigeaegselt starti ning jäi kokkuvõttes neljandale kohale. Kõige kõrgemale ronis tabelis Martti Ainola, kes sõitis järjes viis sõitu, vandudes alla alles single eliminationi teiseks jäänud Pihole, tulles kokkuvõttes kolmandale kohale.

Piho läks vastu Priidu Nulliga ja võitis. Viigiseisu lahendamiseks tuli võistlejatel veelkord omavahel läbi sõita. Võitjate superfinaali alguses tegi Null väga ilusa 313-me ja võttis kohe liidripositsiooni. Kahjuks edasi tuli juurde kukkumisi ja trikkidest vaid s-bend ja BR2toe, mis kokkuvõttes tagasid Nullile teisele koha. Piho sooritas ilusa flat3, kiteloopi, s-bendi, vulcani ja veel mõned trikid, mis kokkuvõttes andsid talle võidu ja Eesti meistritiitli.