Suvises männilinnas toimunud sprindivõistlusel oli Korman sedapuhku kindel soosik, kuna tema peamised konkurendid Mart Suurkivi ja Harri Sokk, samuti noorteklassi parimad Henry Räppo, Kevin Vabaorg ja Johannes Sikk, erinevate välisvõistluste tõttu finaaletapil starti ei tulnud.

Linna keskpunktis asuvas Arbi järves läbitud ujumisdistantsi järel polnud kellelegi üllatuseks, et esimesena sööstis rattarajale Eesti ujumise tõusev täht Kregor Zirk, kes kõigest 750 meetrise ujumisega tagas endale kaasvõistlejate ees 45-sekundilise edu. Zirkile järgnesid teised ujumistaustaga noored Cevin Anders Siim ja Tiit Matvejev. Peasoosik Korman väljus veest neljandana.

20 km rattarajal Elva südalinnast Hellenurme külani võttis liidriohjad peagi enda kätte Korman, kes liikus kolmeringilisele, kena looduse ja mitmekesise rajaprofiiliga jooksurajale napi eduga Siimu ees. Et Kormani jooksukiirus oli järgnevate konkurentide jaoks aga klass omaette, liikus Tabasalu triatloniklubi mees peagi juba kindlal ja vääramatul sammul oma teise Elva Linnatriatloni võidu poole.

Kormani lõppaeg 1:03.56 oli teisena lõpetanud Siimust parem 2 minutit ja 45 sekundit. Kolmandana finišeerinud Peeter Erik Rummo jäi Siimust omakorda maha enam kui kahe ja poole minutiga. Ujumisetapil domineerinud Zirk ületas lõpujoone üheksandana.

Vaatamata Elva Linnatriatloni võidule ei suutnud Korman sel aastal oma möödunud hooaja karikavõitu kaitsta. Kariksarjas stabiilselt punkte korjanud ning nädal tagasi ka Rõuges etapivõidu saavutanud TTÜ Spordiklubi esindaval Mart Suurkivil oli enne finaaletappi punktiedu piisav, et Kormanilt möödunud aasta üldarvestuse eest revanš võtta.

Naiste arvestuses jagus Elva etapil tugevat võistluspinget kuni teise jooksuringi keskpaigani, mil eelnevalt juba karikavõidu kindlustanud Alma Sarapuu suutis otsustavalt lahti murda teda jälitanud Laura Kallasest ja Kerti Keskülast. Finišis edestas mitmekordne Eesti meister Sarapuu oma nooremaid konkurente vastavalt 28 ja 42 sekundiga.

Päeva varasemas faasis toimunud noorte- ja harrastajate distantsil panid oma paremuse maksma Mart Leo Ruus ja Anette Hallik. Lastedistantsil olid edukaimad Johan Tamm ja Getriin Marii Lessing.