Viimasel päeval mängis Eesti koondislane 76 lööki +4 ja lõpetas amatööride seas teisena. Üldarvestuses koos profimängijatega oli ta 4.

Aadusaar tegi kolme päevaga 226 lööki, tema tulemused päevade kaupa: 72, 78 ja 76. Neli päeva kestnud mv-ste ilmastikutingimused olid rasked ja kolmas mänguring jäi üldse ära, kuna öö läbi sadanud vihm oli rajad muutnud mängukõlbmatuks.

”Autasustamisel anti päris suur karikas, pean nüüd vaatama, kuidas sellega lennukisse mahun”, sõnas vahetult pärast autasustamist Sander Aadusaar, kes peab seda oma karjääri parimaks tiitlivõistluseks.

”Tulemuse järgi see parim võistlus ei olnud, aga koha mõttes kindlasti,” ütles Aadusaar. ” Väljak oli pikk ja raske ning kuna rajad olid märjad, siis pall ei veerenud hästi. Esimestel päevadel oli kuumust ligi 30 kraadi, hiljem jällegi sadas vihma”, võttis Sander Venemaa meistrivõistlused lühidalt kokku.

Venemaa lahtiste meistrivõistluste võitjaks tuli serbalne Cedomir Ilic 216 löögiga: tema mänguringid: 74, 71, 71. Proffide arvestuses võitis sama tulemusega venelane Vladimir Osipov.

Head mängu näitas ka teine Eesti koondislane Martin Järve, kes Venemaa lahtiste meistrivõistluste arvestuses jäi jagama 4. kohta. Tema tegi kokkuvõttes 230 lööki. Järve tulemused: 77, 76, 77. Üldarvestuses sai Järve 7. koha.

Marten Palm jagas 21. kohta, tema tegi 252 lööki: 87, 85, 80. Üldarvestuses lõpetas ta 31. kohal.

Lõppev nädal oli eesti golfile tervikuna väga edukas, kuna Joonas Juan Turba tuli ju Soome lahtiste juunioride meistrivõistluste võitjaks.