Kuuba – Rüütel võitsid kaheksandikfinaalis Venemaa paari Jana Ignatjeva / Kristina Virvitši 21-15, 21-15.

Veerandfinaalis tuli eestlannade vastaseks Taani duo Sara Lundgaard ja Marie Louise Steffensen. Taanlased olid eelnevalt konkurentsist välja lülitanud esimese paigutusega Türgi paari. Nõo Sulgpalliklubi mängijate Kuuba ja Rüütli treeneri Mart Mäeranna sõnul suudeti näidata väga head mängu ning veerandfinaalis ründavalt mängida. “Vastased jäid kaitsesse ja ei suutnud ise initsiatiivi võtta. Teises geimis oli neil vaim juba murtud”, lisas treener peale kohtumist. Mängu võitsid Kuuba – Rüütel tulemusega 21-15, 21-4.

Poolfinaalis kohtutakse Prantsusmaa paariga Anne Tran / Verlaine Faulmann. Nii prantslastel kui eestlastel oli võistluste eel 5.-8. asetus. Poolfinaali pääsuga tagati ühtlasi esimene tiitlivõistluste medal Eesti sulgpalli ajaloos.

Kristin Kuuba jõudis veerandfinaali ka üksikmängus. Kaheksandikfinaalis alistas ta prantslanna Joanna Chaube 21-16, 21-15. Veerandfinaalis tuli aga tunnistada taanlanna Mia Blichfeldti paremust, kes omab EM-il teist asetust. Blichfeldt võitis tulemusega 21-14, 21-7.