"Olgugi, et nädala lõpuni on veel aega, on juba oma osalemisest teada andnud Soome suurimad meediakanalid Ilta Sanomat, Helsingin Sanomat, Yle, MTV, Turun Sanomat, Uusimaa, Urheiluuutiset ja teised," teatab ürituse korraldaja Est Promotions. "Seetõttu on äärmiselt hea meel, et lisaks Eesti suurimale spordiportaalile Delfi Sport jõuab üritus laiade hulkadeni ka põhjanaabrite juures."

Eesti jaoks ajaloolist poksiüritust kannab otsepildis üle ka MTV tasuline spordikanal.

"Robert Helenius on tõeline raskekaalu suurnimi, kelle ringi naasmist on juba aastaid oodatud. Ühel hetkel üheks suuremaks maailmameistritiitli nõudlejaks peetud Helenius koos teiste Soome tippude Janne Forsmani ja MMA-staari Timo Juhani Hirvikangasega on juba praegu kindlustanud selle, et tegemist saab olema mitte ainult Eesti suurima kajastuse saanud poksiüritusega, vaid ühe suurima kajastusega spordiüritusega, mis Eestis korraldatud!"

GIGA Estonian Boxing Nightil teevad kaasa ka Maardu esipoksija Pavel Semjonov, Rain Kärkinen ning Olümpiakinda raames astuvad ringi kohalikud tipud Rain ja Ainar Karlson, Kaupo Arro, Artur Zarva ja teised. Ürituse piletid on müügil Piletilevis.