"Viimane treening, mille meeskond sai läbi viia Tondirabas jääb eelmise aasta numbri sisse," toob Kalev/Cramo kõneisik Kristo Raudam kõneka näite. "Suures saalis oli alaliselt jää maas ja meie soovidele vaadati läbi sõrmede. Ja siis kui oli vaja VTB liiga mängudeks ikkagi väljak maha panna, küsiti hingehinda. See ei olnud kindlasti konstruktiivne koostöö," selgitas Raudam Tondiraba hallist väljakolimise põhjusi.

Tallinna Spordi- ja Noorsooameti juhataja Rein Ilves üritas taustainfo kohaselt küll Kalevi eest seista nii palju kui võimalik, aga tulemust väga ei tulnud. Kohapealsed ametnikud otsustasid siiski omasoodu, jättes nii korvpalli kui võrkpalli pealinna esindusklubi pidevalt tilkuva räästa alla. "Minu nägemuses ei pea suurel areenil alaliselt jää maas olema, seda tuleks kasutada multifunktsionaalselt," tõdes Ilves, kes samas lisas: "Kalevi klubi mänguajad ka pidevalt täienesid ja see tekitas murekohti juurde. Mitmed sündmused olid varasemalt juba planeeritud ja nii ei olnud võimalik Kalev/Cramole vastu tulla. Ma siiski loodan, et nad ei lahkunud lõplikult ja me saame järgnevate hooaegade osas läbi rääkida."

Nii kurb kui see ka ei tundu, siis Kalev/Cramo on tänasel päeval ainus Alexela meistriliiga klubi, kellel puudub oma baas. Nii sõelutakse pidevalt mööda linna ringi ja kodumänge on käesoleval hooajal peetud juba kuues erinevas hallis (kaasa arvatud Jüri ja Keila spordihooned). Näib, et kohaliku omavalitsuse inimesi see tõik väga ei häiri, sest Tondiraba hallis esindusklubile tähelepanu ei jagunud. Magusat mesijuttu võib ju ajada, aga teod räägivad enda eest.