June Steenkamp kirjutab, et Reeva ei seksinud kolme kuu pikkuseks jäänud suhte jooksul Pistoriusega mitte kordagi, vahendab USA Today.

"Reeva usaldas mulle saladuse, et ta polnud Oscariga kordagi maganud. Ta ei tahtnud seda, kuna ta ei olnud selles suhtes kindel," seisab 6. novembril ilmuvas raamatus.

"Pole mingit kahtlust, et ta oli sellel saatuslikul ööl Oscari juurest lahkumas. Tema kohvrid olid pakitud. Midagi läks aga kohutavalt valesti ja hirmutas teda, sest ta poleks muidu end vannituppa lukustanud koos kahe mobiiltelefoniga. Oscar tappis ta, et Reeva ei saaks maailmale öelda, mis tegelikult juhtus," kirjutab ema.

Eile avaldas Inglismaa ajaleht Sunday Times, et June Steenkamp nimetab Pistoriust oma mälestusteraamatus tujukaks, ülbeks ja omamishimuliseks inimeseks, kes oli vaimustuses tulirelvadest. "See oli Reeva ebaõnn, et ta kohtas teda, sest varem või hiljem oleks Pistorius kellegi maha lasknud," vahendas ajaleht June`i kirjutatut.

Täna teatas Lõuna-Aafrika Vabariigi prokurör Gerrie Nel, et kaebab Pistoriusele määratud 5-aastase vanglakaristuse otsuse edasi, sest peab seda liiga leebeks. Ka pole prokurör nõus kohtuotsusega, mis vabastas jooksukuulsuse karmimast ehk ettekavatsetud mõrva süüdistusest.