Jalgpalliklubi võtab kasutusele uued Tele2 logodega särgid.

Tele2 Eesti juhatuse esimehe Argo Virkebau sõnul toetab ettevõte nii Florat kui rahvuskoondist. “Jalgpall on Eesti populaarseim spordiala ja valisime selle järgmisteks aastateks oma strateegiliseks toetussuunaks,” ütles Virkebau.

“Panustame Flora põhimeeskonda, naiskonda ja noortevõistkondadesse ning propageerimine klubi ja jalgpalli üldiselt läbi oma kontoritevõrgu ja turunduskanalite,” ütles Virkebau ja lisas, et fännid võivad oodata eripakkumisi ja ka tasuta pileteid mängudele.

"FC Flora tervitab Tele2 liitumist klubi kogukonnaga", ütles klubi president Aivar Pohlak. "Oleme pööranud erilist tähelepanu organisatsioonile omase ja organisatsiooni väärtuseid kandva keskkonna loomisele ja meil on hea meel, et selle on liitumisväärseks hinnanud suur telekommunikatsiooni valdkonnas tegutsev ettevõte. Naljaga pooleks võib öelda, et ilma Tele2 logota nägi FC Flora klubisärk tagantjärele pilguga vaadates viletsam välja."

Tele2 allkirjastas septembri alguses enam kui sajatuhandese lepingu ka Eesti Jalgpalli Liiduga rahvuskoondise toetamiseks.