Tunnustatud Eesti ortopeedid panustavad kiire ja professionaalse sporditraumatoloogia teenuse kättesaadavusse. Teenuse sihtgrupp on nädalavahetusel toimunud spordiüritustel vigastada saanud inimesed, kes soovivad kiirest teada saada diagnoos, vajalikku ravi ja vajadust teha muudatusi aktiivsesse igapäevaellu.  

Nii alustab Ortopeedia Arstid erahaigla harrastussportlaste erakorralisi vastuvõtte.

"Regulaarsed suvistest spordivõistlustest osavõtjad on meie poole pöördunud palvega leida võimalus erakorraliseks vastuvõtuks peale nädalavahetuse spordiüritusi, et saada kiirelt ja professionaalilt teada, kas on vajalik ravi, tuleb loobuda spordist mingiks ajaks või kuidas edasi. Nii ongi uue teenuse eesmärk seni tuntud Eesti tippsportlastega töötamise kompetents suunata ka harrastusportlaste kiireks ja professionaalseks abistamiseks," sõnas haigla kliiniline juht dr Armin Heiman.

Alates 30. juunist saab pöörduda ortopeedi erakorralisele tasulisele vastuvõtule esmaspäeviti aadressil Paldiski mnt 68a, Tallinn. Vastu võtavad: dr Mihkel Mardna, dr Tauno Kalvet, dr Madis Rahu või dr Armin Heiman. Vastuvõtud toimuvad esialgu rahvaspordisündmuste tippajal: 30.06-25.08.14. Täpsem info: http://www.ortopeediaarstid.ee/et/uudised/44

Eesti Spordimeditsiini klaster SportEST partner Ortopeedia Arstid on ambulatoorse ja kirurgilise ortopeedilise raviga tegelev haigla, mis on asutatud Eesti juhtivate ortopeedide poolt. Haigla pakub kogu komplekti ortopeedilisi teenuseid - liigeste endoproteesimine (puus, põlv, õlg), spordivigastuste ravi, põlve- ja õla artroskoopia ning käe- ja randmekirurgiat.

2014 on Eestis Liikumisaasta. Liikumisaasta eesmärk on suurendada liikumisharrastusega tegelejate osakaalu, tõsta liikumise ja sportimise alast teadlikkust ning panna inimesed rohkem märkama sporti ja liikumisharrastust. Iga inimene peaks liikuma vähemalt 30 minutit järjest kaks korda nädalas. Uuringud näitavad, et liikumisharrastusega tegeleb piisavalt vaid kuni 39 protsenti Eesti elanikest. Rohkem infot: www.liigume.ee


Liigume tervislikult!