Allikmaa rääkis Delfile, et kohtumise põhiteemaks oli tema poolt kodurahu huvides pakutud ja "nõukogu poolt väga oodatud" kompromissvariant.

"Mina tutvustasin kohtumisel kompromissi, mille kohaselt võiks Kaljuveer jätkata sporditoimetuses igapäevaste uudiste juhtimist ja kokkulepitud spordiülekannete korraldamist, aga strateegilised otsused ja rahalised kohustused, mis ületavad 5000 eurot, tuuakse otsustamiseks juhatusse. Konkreetselt tegeleks nendega juhatuse liige Joel Sarv," rääkis Allikmaa. 

Konkreetset kuupäeva, millal Kaljuveer peab kompromissettepaneku suhtes oma otsuse andma, ei määratud. "Ma eeldan, et see vastus peaks tulema võimalikult kiiresti," kommenteeris Allikmaa.

Juhatuse esimehe sõnul otsustati tänasel kohtumisel, et Kaljuveer peab koostöös spordialaliitudega ka uue spordipoliitika välja töötama.

"Lisaks otsustati, et septembri lõpuks peab Kaljuveer kohtuma spordialaliitudega, ennekõike nendega, kes tegid kirjaliku pöördumise, ja koos juhatuse liikmetega välja töötama uue spordipoliitika, mis omakorda läheb nõukogusse arutamisele. Lõpuks peaks see jõudma arengukavasse aastateks 2015-18," selgitas Allikmaa.

Allikmaa sõnul on ka Hanno Tombergi jätkamine või lahkumine juhatusest seotud Kaljuveeri otsusega, kuid täpsemalt ta seda kommenteerida ei soovinud.