Wenger, kes tegi ka väljaku ääres Robbeni suunas sukeldumise käemärke, ütles pärast mängu: "Väravavaht puudutas teda, kuid ma ütlesin Robbenile, et ta mängis üle ja see muutis kohtumise käiku. See ei muutnud ainult mängu, vaid lausa tappis selle. Tippkvaliteediga mängust sai teisel poolajal ühepoolne liiklus."

Szczesny kukutas Hollandi koondislase üks-ühele olukorras 38. minutil, kuid David Alaba ei realiseerinud sellele järgnenud penaltit. Kümnekesi jäänud Arsenal kaotas mängu Toni Kroosi 54. ja Thomas Mülleri 88. minuti väravatest 0:2.

Daily Mail kirjutab, et Szczesnyt ootab lisaks mängukeelule veel UEFA uurimine seoses ropu käemärgiga, mille ta tegi väljakult lahkudes.

Wenger lisas: "Robbenil on piisavalt kogemusi, et selliseid asju üle mängida. Nad võtsid igast kontaktist viimast ning me ei ole Inglismaal sellega harjunud. Kuid me peame ära harjuma ja sellega leppima. Ma ei ole hea kohtunik, ma lihtsalt kahetsen seda otsust, mida kohtunik tegi. Wojciech hindas situatsiooni valesti ning seal polnud selget väravavõimalust. Sa lihtsalt istud seal ega saa kedagi sisse tuua. Ma olen veidi pettunud, kuna poolajani oli see suurepärane jalgpallimäng. Pärast seda polnud enam mingit mängu."

Vaata penaltiolukorda videosta alates 00:43-st: