Tasavägist mängu jätkus selles kohtumises vaid seitsmeks minutiks. Seejärel lõpetas TYCO Rapla veerandaja 11:2 vahespurdiga, juhtides pisikesele pausile minnes 25:15. Teisel kümnendil kasvatas Rapla oma eduseisu kiirelt 20-punktiliseks. HITO küll üritas raplakatele vastu panna, kuid ebaõnnestunult ning poolajapausile minnes oli seis 48:30 Rapla poolt vaadatuna.

“Hea meel oli lõpuks see võit kätte saada, eriti pärast eilset kaotust oli siia Jõhvi sõit meie jaoks segaste tunnetega ja nähes, kuidas Pärnu nendega vaeva nägi. Mängijaid nautisid mängu, mida oli samuti hea näha,” rääkis TYCO Rapla manager Jaak Karp.

Teisel poolajal mängisid meeskonnad punktiliselt tasavägist mängu, kuid esimesel kahel veerandil tekkinud vahe püsis. HITO küll proovis vahet vähendada, kuid Rapla hoidis kümne küünega liidripositsioonist kinni, et lõpetada kaotustejada. Enne otsustavat kümmet minutit oli Rapla ees 67:44. Viimane veerandaeg oli juba rahulikum mäng. Rapla kontrollis kindlalt kohtumise kulgu, võites mängu lõpuks 83:61.

Üleplatsimees oli 19 punkti toonud Sven Kaldre. Dusan Sisic lisas 13, Martin Dorbek 12, Rait-Riivo Laane 11 ning Hendrik Ruut 10 silma. HITO poolelt jõudsid kahekohalise arvu punktideni vaid Edvard Trumm, kes viskas 12 punkti.