Ta alustas karjääri trekisõitjana ning üritas 2003. aastal läbi B-grupi maailmameistrivõistluste pääsu Ateena olümpiale. Paraku eesmärk ei täitunud ning järgmisel aastal kolis Ojavee maanteesõitjate leeri. Soodne pinnas selleks oli loodud, sest just 2004. aastal sündis Eesti profiklubi Kalev Chocolate Team.

Eesti meeskonnas toimetas ta neli hooaega, siis siirdus edasi Läti profiklubisse Rietumu Bank - Riga. Edasi tulid Bulgaaria ja Burgas Cycling Team ning Champion System ning Aasia kalender.

"Olen kõik eesmärgid, mis mul kunagi olid, kuhjaga täitnud. Noorena tahtsin saada trekisõidu Eesti meistriks ja hiljem maanteesõidu Eesti meistriks. Aasta sini-must-valges särgis sõita oli juba puhas boonus. Otsus profisport lõpetada ei tulnud kergelt, aga usun, et kokkuvõttes oli see õige samm," märkis 2011. aasta Eesti grupisõidumeister.

Delfile teadaolevalt üritas eestlast järgmiseks aastaks enda ridadesse palgata Alpha Baltic profimeeskond Lätist, kuid Ojavee loobus. Õhus olid mitmed variandid ka Belgia väiksemate profiklubidega. Ojavee teenis karjääri jooksul 8 UCI võitu.