"Jah, arvatavasti järgmisel hooajal ma Rockis enam ei mängi. Eks vaatab, kas kuskil mujal natuke vaiksemalt võib-olla," ütles Allingu Delfi Spordile antud intervjuus.

Allingu arvab, et Rock suudab konkureerida BC Kalev/Cramoga ka ilma temata. "Eks kohanemine võtab uutel meestel natuke aega, eelmisel hooajal oli Kalevil ka sügisel ju raskusi," ütles Allingu. Rocki legendaarne tsenter lisas, et Talts peaks lisama Rockile piisavalt sügavust korvi alla. "Janar on Eesti mõistes siiski tippmängija, temast on Rockile väga palju kasu," sõnas Allingu.

35-aastane Allingu arvas, et Rockis veedetud ajaga saab rahul olla. "On olnud siiski päris ilusaid aegu, ehkki viimased paar hooaega pole nagu tulemusi tulnud. Kuid muidu võib karjääriga igati rahule jääda," ütles Allingu.

Allingu mõtles, et lõpetab enda karjääri juba 2012. aastal, kuid siis suutsid sõbrad ta ümber veenda veel üheks hooajaks. Seekord tundub otsus olevat aga lõplik. Teenekas mängija saab nüüd lõpuks tegeleda sellega, mida ta on teinud juba mitu aastat - teha rasket põllutööd.

Allingu on Rockis mänginud juba 2002. aastast ja võitnud Tartu esindusmeeskonnaga neli Eesti meistritiitlit aastatel 2004, 2007, 2008 ja 2010. Allingu on olnud viimasel kolmel aastal ka Rocki kapten, pärast seda kui Tanel Tein lõpetas karjääri. Tsentri näitajad eelmisel hooajal olid pisut nigelad (5 p, 3,6 lp mängu kohta), kuid korvi all on Allingu olnud Rockile asendamatuks jõuks juba mitu aastat.

Allingu kuulus aastatel 2002-2008 ka Eesti korvpallikoondisesse.