Tarva parimana viskas Brandis Raley-Ross 26 punkti ja korjas 7 lauapalli, Reimo Tamm lisas 22 ja Kaido Saks 10 silma (+10 lauapalli). Raplal sai kahekohalise arvu punkte kirja vaid Andre Pärn, kes viskas 11 punkti. 9 punktiga lõpetasid hooaja Martin Dorbek, Illimar Pilk ja Janar Soo.

Mängu käik (17:11; 37:34; 51:46; 75:57)

Punktidevaeselt ja Rapla vedamisel alanud avaveerandi võitis Rakvere kuue punktiga. 12 punkti neist viskas Brandis Raley-Ross üksinda. Tarva vahespurt sai alguse 4:8 kaotusseisust ja lõppes 12:8 eduseisul.

Teisel veerandajal tuli Rapla mängu tagasi. Juhtima läksid raplakad 3.49 enne lõppu seisul 28:29 ning sealt algas pingeline punkt-punkti heitlus, mis tipnes Maris Laksa kolmepunktiviskega 37 sekundit enne lõppu ja Mihkel Schleicheri lähiviskega viimasel sekundil. Sellega pööras Tarvas kahepunktise kaotusseisu kolmepunktiseks eduks.

Kolmandal veerandajal sai Tarvas nautida ka 7-punktilist eduseisu, mis jõudis kahaneda ühele punktile, kuid viimasele veerandajale pääses kodumeeskond siiski 6-punktilise juhtimisega.

Viimane veerandaeg algas Juris Umbraško kahe valusa kolmepunktiviskega järjest, millest Raplal enam taastuda ei õnnestunudki ning juba kolm minutit enne lõppu võis Tarva sisuliselt võitjaks kuulutada.