"Näiteks Jossi (Joosep Toome - toim.) ma ei saanud üldse teisel poolajal kasutada, ta oli täitsa udu kuubis esimesel poolajal," kommenteeris Rocki peatreener Kullamäe ja pöördus siis muigega kõrvale Varraku poole: "Ei naera!"

Lisaks Toomele loodab Kullamäe järgmistes mängudes suuremat panust eelkõige Rain Veidemanilt ja Egidijus Dimšalt. "Kindlasti Rain ei olnud täna see Rain. Nad said Rainiga väga hästi hakkama. Joosep Toome samamoodi. Ka Dimša polnud päris see mees, keda harjunud nägema. Kui meil nii palju ebaõnnestujaid on, siis on Kalevi-suguse meeskonnaga raske."

Tema Kalevi kolleeg Varrak alustas pressikonverentsi ülimalt kidakeelsete lausetega, lisades, et on saanud meediaga suhtlemisel nõu ja otsustas anda vaid lühikesi konkreetseid vastuseid, et ajakirjanikud teda rohkem valesti ei tõlgendaks. Ta parandas Õhtulehte, et pole kunagi õigustanud Keith McLeodi käitumist kolmandas poolfinaalis, samuti noomis Delfit uudise eest, kus võrdles Kalevi võiduseeriat Moskva CSKA ja Madridi Reali omaga.

Mängu juurde naastes tunnistas Varrak, et Rock sai enamiku mängu kenasti hakkama Kalevi "kaksiktornidega", sest oli selle nimel palju tööd teinud. "Aga meie pikkade efektiivsus ei kajastu alati statistikas. Ma arvan, et pole nende vastu väga lihtne viskele minna," ütles ta, mööndes samas, et Vallo Allingu tegi Bamba Falli vastu siiski "paha-paha".

Varrak nõustus, et kohtumise võtmemängijaks kerkis 19 punkti visanud Armands Škele. "Siin pole üldse teisitimõtlemist. Vedas meid käima, korraks läks siin pisut hulluks, aga lõppkokkuvõttes - jah, oli küll võtmemängija."