Tuul puhus läänekaartest 6-8 meetrit sekundis ning võisteldi taaskord 5 arvestusgrupis. Esimese kahe grupi jahid purjetasid ümber Katariina kai toodri, sealt suunduti Kuulimuna taguse toodrini ning edasi kolmanda tsentripoini ja koju, ülejäänud grupid alustasid sõitu samade rajatähiste järgi, kuid jätsid keskmise märgi võtmata ning purjetasid Katariina kai lähistelt otse tsentripoini ja finišisse.

Suuri vahejuhtumeid täna polnud, kuid esimese grupi jaht Olympic tegi taaskord valestardi ning ei saanud seetõttu juba kolmandat nädalat järjest lõpuprotokolli tulemust kirja. Mehed paadis kahtlustavad, et tegu on mingi nendevastase vandenõuga, kuid tegelikkuses on nad lihtsalt väga kiired ja võiksid pool sekundit hiljem stardimanöövreid alustada ning seeläbi puhta lähte kirja saada. Hoiame pöidlaid, et uuel nädalal neil enam õnne on!

Kui tavapäraselt saavad võistlustel autasustatud esimesed kolm kiiremat-uhkemat-paremat, siis nüüdsest on igal kuul ühel kolmapäeval võimalus ka kõige magusamatelt kohtadelt eemalejäänuil auhind saada. Nimelt liitus KJK-Garmin kolmapäevakute toetajaskonnaga Joogikuller koos Villa Teresaga ning juba järgmisel kesknädala võidusõidul ootab üht (loosi)õnnelikku paatkonda üllatusauhind. Seega tasub kõigil meeskondadel järgmisel nädalal sõidujärgselt Kalev Jahtklubi lipuväljakule koguneda, et näha, kellele õnn naeratab või miks mitte olla ise see õnnelik.

Parimad gruppide kaupa:
I grupp (5 jahti)
1. EST 475 Forte – Jaak Jõgi
2. EST 499 Premium – Priit Tammemägi
3. EST 478 Sylvia – Aare Kööp
II grupp (12 jahti)
1. EST 711 Sugar 2 – Mihkel Kosk
2. EST 465 Jazz – Marten Loopere
3. EST 462 Passione – Sven Heil
III grupp (4 jahti)
1. EST 631 Matilda – Tanel Kurs
2. EST 353 Enel – Toomas Soots
3. EST 700 Vesikaar – Tanel Tamm
IV grupp (10 jahti)
1. EST 200 Merikotkas – Oliver Haagma
2. EST 242 Leila – Priit Põldmaa
3. EST 95 Viru – Indrek Pikk
V grupp (5 jahti)
1. EST 5 Greta – Mikk Köösel
2. EST 23 Svea – Hard Perk
3. EST 393 Salme – Vallo Kalvik