Veerandfinaalseerias neli rasket mängu pidanud TTÜ kahes esimeses poolfinaalkohtumises Selveri vastu geimivõitu pole saanud. Korduskohtumise esimene geim oli tasavägine ja kumbki meeskond vastaselt pikalt eest ära ei pääsenud. Selveri suurim edu oli neli punkti ning geimi lõpetas meeskonna kapteni Argo Meresaare rünnak. Esimeses geimis kogunes TTÜ-le seitse serviviga, Selver eksis servil neljal korral, kirjutab volley.ee.

Teine geim kulges tasavägiselt ning punkt-punkti heitluses, kuid Selver hoidis mõnepunktilist eduseisu kuni geimi lõpuni. TTÜ jõudis 19:19 ning 20:20 viigini, kuid Andrejs Baburovsi rünnak ja Andri Aganitsi edukas blokeering Denis Sintovi tagantliinist löödud rünnakule viisid Selveri 23:20 juhtima. Baburovsi rünnak lõpetas geimi ja Selver asus mängu 2:0 juhtima.

Kolmanda geimi algus oli ühepoolne, kui tiitlikaitsja Selver võitis seisult 3:1 neli punkti järjest. Seejuures tegi hea serviseeria Läti nurgaründaja Baburovs ning TTÜ rünnakud vastase väljakupoolele ei maandunud. Selveri meeskonna suurim edu oli seitse punkti (10:3), kuid seejärel hakkas TTÜ vahet vähendama ning Madis Pärteli rünnak tõi tabloole 15:15 viiginumbrid. Pärast tehnilist vaheaega kogus võõrsil mänginud Selver mõnepunktilise eduseisu, ülikoolimeeskond raskest seisust enam välja ei tulnud ning 3:0 mänguvõidu vormistas hea mängu teinud temporündaja Andri Aganits.

Võitjate parim oli Kristjan Õuekallas, kes kogus hea rünnakuprotsendi (14-st 10=71,4%) juures 13 punkti, Argo Meresaar ja Andrejs Baburovs lisasid 10 punkti. Taaskord oli TTÜ edukaim Denis Sintov, kes tõi 15 punkti.

Tartu Ülikooli spordihoones toimunud mängus Pärnu VK kodusaalis mänginud Pere Leivale tõsist vastupanu osutada ei suutnud, geimides kogus kuurortlinna meeskond vastavalt 15, 13 ja 22 punkti. Tänases mängus oli tartlaste poolel heas hoos Läti nurgaründaja Lauris Iecelnieks, kes tõi hea rünnakuprotsendi (29-st 19=65,5%) juures 21 punkti, Martti Juhkami toetas meeskonda 14 punktiga. Pere Leib kogus üheksa blokipunkti vastase kolme vastu, ülikoolilinna meeskond lõi seitse serviässa Pärnu ühe vastu.

Poolfinaalseeriate kolmandad mängud peetakse teisipäeval, 27. märtsil.