Grossi Toidukaubad Kehala rallisprindil oli maha pandud pisut üle nelja kilomeetri pikkune rada. Enim elevust tekitas asjaolu, et Kehala rada sõideti tavapärasele vastupidises suunas. Varem pole Kehalas selles suunas sõidetud ja see tegi asja sõitjate jaoks põnevamaks ja kindlasti pisut ka keerulisemaks.

Neljaveoliste klassis oli sel aastal esimest korda stardis ka Georg Gross, masinaks Ford Focus WRC. Gross võitis kolm vooru ja oli ainus võistleja, kes sõitis välja ajad alla kolme minuti. Vastupidises suunas sõidetud rada oli võitja sõnul huvitav kogemus. Meistrisarja osas, kus sõita veel üks etapp, oli põhitähelepanu Raul Jeetsil ja Kaspar Koitlal. Jeets koos kaardilugeja Andrus Toomiga tegi väga tugeva esituse ja kõigis kolmes voorus teise aja välja sõitnud mees teenis ka kokkuvõttes teise koha. N-rühma Mitsubishist pea kõik välja pigistanud Jeets tunnistas, et saaks ka veel kiiremini. Kolmanda koha teenis samuti esimest korda sellel hooajal rallisprindil startinud Sander Pärn ja Ken Järveoja (Subaru Impreza), kes olid kolmandad kahes esimeses voorus, kolmanda pidid aga pooleli jätma purunenud rehvi tõttu. Meistrisarjas teisel kohal olnud Kaspar Koitla (Mitsubishi Lancer EVO 9) pidi sellel korral leppima neljanda kohaga. Jeets suurendas oma edu meistrisarjas Koitla ees 11 punkti peale.

2WD Ralli klassis oli samuti ülipõnev heitlus esikohale, osalisteks autot jaganud Priit Ollino ja Tiit Rattasep (Renault Clio R3). Ollino, kes sõitis koos Urmas Roosimaaga, oli esimese autona rajal ja nii tuli talle sealt tagasihoidlik kolmas aeg. Rattasep, kellele luges kaarti Ain Heiskonen, oli avavooru kiireim. Teises voorus parandas Ollino oma aega 25 sekundit ja võitis vooru Rattasepa ja Kaarel Kurvitsa (Honda Civic Type-R) ees. Kõik jäi kolmanda vooru peale, kus olusid raskendas uduvihm. Nii Ollino kui Rattasep sõitsid välja oma päeva parimad ajad, Ollino oma oli 2,3 sekundit parem ja nii Ollinole ning Roosimaale etapivõit Rattasepa ja Heiskoneni ees. Kolmas oli Kurvits, kes võrdsete punktide juures edestas parema ajaga Simmo Arendit ja Jaan Kaske (Honda Civic Type-R). Rattasep jätkab meistrisarja liidrina.

2WD Sprint klassis oli esikoht jagada kahe mehe vahel, kes ka varem sellel aastal need kohad etappidel hõivanud on. Tarvo Mardiste (BMW) on võitnud neljast kolm etappi, Margus Jamnes (Lada Samara) aga ühe, hooaja esimese etapi. Kehalas oli aga kahes esimeses voorus kindlam Jamnes, kes need võitis ja sellega oli etapivõit tagatud. Mardistele etapilt teine koht, kolmas oli Lada 2105 masinal sõitnud Gert Ilves. Meistrivõistlustel on nüüd Mardiste edu Jamnese ees neli punkti.

Junior 2000 noorteklassis oli väga heas hoos Sander Siniorg (Honda Civic Type-R), kes võitis kaks esimest vooru. Teise vooru aeg oli aga nii kõva, et see jäi kogu päeva kaheveoliste kiireimaks ajaks. Teise koha etapilt sai Allan Popov (Honda Civic Type-R) ja kolmanda koha saavutas Ken Torn (Mitsubishi Colt). Junior 1600 klassis sai etapivõidu Karl Jalakas (Lada 2105) soomlaste Alex Forsströmi ja Ville Haarala (VW Polo) ning Kenneth Sepa (Toyota Starlet) ees.

Pühapäeval sõidetud Texaco noortesprindil sai tänavautode klassis J16 võidu Sander Sepp (Suzuki Swift), teine oli Kasper Koosa (Honda Civic) ja kolmas Rasmus Uustulnd (Honda Civic). Tänavaautode klassis J18 sai etapivõidu Kevin Kuusik (Honda Civic Type-R), kes edestas Martin Kutserit (Nissan Sunny) ja Roalnd Ilvest (Ford Escort). Sportautode klassis S16 oli esikolmik järgmine: Karl Jalakas, Niko Salminen (Škoda Favorit) ja Kenneth Sepp. S18 klassis sai sarnaselt Karl Jalakale oma nädalavahetuse teise võidu kirja Sander Siniorg. Teine oli Ken Torn ja kolmas Kermo Laus (VW Golf)