Tänavune surfilaager üllatas nii hüppeliselt kasvanud osalejate arvu kui ka varasemast pikema kestvusega. Viis päeva sisutihedat laagriprogrammi pakkus põnevus nii veespordi austajatele kui ka aktiivset puhkust ja liikumist hindavale inimestele. 36 erinevat surfiteemalist koolitust, kaks osalejaterohket purjelauavõistlust ning mitmed võistkondlikud ja individuaalsed jõukatsumised merel ja rannaliival. Sportlikud päevad aeroobika ja lihastreeningute näol tagasid MyFitnessi treenerid ning sportlaste lihastele pakkusid leevendust massaažöörid. Meeli ergutasid surfiteemalised  filmiõhtud ja hulgalised rannakontserdid.

Peaesineja ansambel Traffic ei pidanud paljuks ka ise purjelaual kätt proovida ning õiged sõiduvõtted olid neil käes vaid mõnekümne minuti järel.  Nagu Trafficu liikmed nii ei jäänud surfile võõraks ka laagriülema rolli täitnud Anatoli Tafitšuk, kes tagas viperustevaba programmi ning jäi paljudele osalejatele meelde oma särava huumori poolest.

Koolitusi said ka surfilaagri kõige väiksemad osalejad. Nimelt oli laste jaoks ette valmistatud spetsiaalne surfikoolitus ning paljud julgemad said merele, et siis purjelaual kätt proovida. Tegevust lisas laste laagripäevadesse nendega tegelenud tädi Piret ja Jeti.

Vaatemängulisust pakkusid traditsioonilised võistlused - ladies surf ja minu esimene võistlus. Esimene neist - vaid naistele suunatud võistlus on veteran omasuguste seas ning seda on surfilaagri raames peetud juba aastaid. Võistlustulle astus ligi kakskümmend erineva tasemega naissurfarit ning kahepäevase võistluse järel krooniti parimaks Eesti naiseks surfilaual Ingrid Puusta.

Laagrikorraldaja Alar Vettiku sõnutsi läks tänavune laager korda. „Täname kõiki laagris osalejaid ja selle toetajaid ning ootame teid juba 2011 aasta laagrisse".