Eestikeelset spordikanalit Viasat Sport Baltic näevad alates 15. augustist Starmani kaabel Digi-TV ja KODU Kaabel-TV ning kõikide kolmikpakettide kliendid kõikjal üle Eesti.

Starmani juhatuse liikme Indrek Ildi sõnul on paljud spordisõbrad ja filmihuvilised andnud Starmanile teada, et soovivad näha programmivalikus Viasat Sport Balticut ja TV1000 Actionit.

"Alustasime Viasatiga kõnelusi kohe pärast nende kahe kanali eetrissetulekut, kuid kompromissi saavutamine võttis oodatust kauem aega," lausus Ild.

"Jätkame Viasatiga läbirääkimisi juba uute telekanalite lisamiseks Starmani kaabel- ja digi-TV võrkudesse."

2009. aasta alguses eetrisse jõudnud eestikeelne spordikanal Viasat Sport Baltic näitab kohalike spordiekspertide kommenteeritud rahvusvaheliste tippvõistluste ülekandeid.

Viasat Sport Balticul on paljude rahvusvaheliste tippvõistluste ja -liigade näitamise õigused, kanali programm täieneb pidevalt.

Viasat Sport Balticu tõmbenumbrid on Eestis populaarsed jalgpalli- ja korvpalliülekanded. Samuti näitab spordikanal jäähokit ja teisi talialasid ning hulgaliselt motosporti alates F1 etappidest kuni mootorrataste GP sarja võidusõitudeni.

Ühtekokku edastab Viasat Sport Baltic rohkem kui 1600 tundi otseülekandeid aastas.