Gunnar Leheste ja Roland Poom võtsid kokku Mehhiko ralli esimese täispika päeva, mis algas Ott Tänaku ja Martin Järveoja jaoks turboprobleemidega kohe päeva esimesel katsel ning lülitasid Eesti ekipaaži sisuliselt konkurentsist.

Mille peale Tänakul veel Mehhikos sõita on, kuidas näevad jõuvahekorrad välja peale kümmet kiiruskatset ning mida põnevat kahest järgmisest päevast veel oodata on, seda kõike kuula juba saatest.

Ühtlasi tegime otselülituse Leóni, kus viibib meie reporter Kaspar Ruus ning vastasime kuulajate küsimustele, mida ootame jätkuvalt aadressile kuueskaik@delfi.ee.

Põnevamatele küsimustele on meil välja jagada ka auhinnad: kast Balbino jäätist, kaks Vitamin Welli kinkekotti ning kingitus T-Shirt Store’ilt.

Saate 25. minuti paiku võtsime otse-eetrisse ka Läti parima rallimehe Martins Sesksi, kes rääkis meile Läti MM-etapist, oma tänavusest hooajast ning natuke ka Mehhiko rallist.

Pühapäeval kell 9.00 ootame vaatajaid-kuulajaid mängima otsesaates Kahooti ehk virtuaalselt viktoriini. Rallinädala võtame kokku pühapäeval kell 21.30.

Saates kasutatud fotod: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool, M-Sport, Hyundai.

1x
00:00