„Karjääri üks hullumeelseimaid võite. Ma viimase raja eel ei arvanud, et mul on mingitki võiduvõimalust,“ tunnistas Tattar võistluse järel. Kolmepäevane Waco Open algas Tattarile edukalt, sest teisele võistluspäevale läks ta kaheviskelise eduga Ella Hanseni ees. Kuid järgmistes raundides andis eestlanna edu käest ning võistlust läks juhtima Hansen.

Finaalringil vahe suurenes ning veel loetud korvid enne lõppu oli Hanseni edu juba neljaviskeline. Ka viimasele korvile läks Tattar teisel positsiooni. Esimest Disc Golf Pro Tour’i võitu jahtinud Hansen aga murdus pinge all ning eksimused tõid kaasa mitu karistusviset, mistap Tattar kindlustas endale ootamatu võidu.

„Vaatasin ja avastasin, et mul on võimalus võita. Ma olin ühel hetkel juba alla andnud. Kruiisisin niisama ja oma peas ma ei mänginud esikoha peale. Kui adusin, et olen ühe tabava viske kaugusel esikohast, sain aru, et pean keskenduma. Ja tegin selle ära,“ oli Tattar rahul.

Tattar läbis kolm ringi 187 viskega, Hansen aga 188-ga. Vahe tuligi sisse viimasel rajal, kus eestlanna tegi kolm, aga ameeriklanna lausa viis viset. Kolmanda koha sai 191 punktiga USA esindaja Ohn Scoggins. Teise eestlasena radu läbinud Keiti Tätte sai 212 silmaga 40. koha.

Järgmisena võib Kristin Tattarile ja teistele eetlastele kaasa elada alates 17. märtsist, mil algab Disc Golf Pro Tour’i teine etapp, The Open at Austin.