Mali juurtega, aga Prantsusmaal sündinud 26-aastane ääremängija sai jalgpallihariduse Toulouse'i jalgpalliakadeemias. Sealt siirdus ta 2016. aastal Hollandi tugevuselt teises liigasse, kus ta järgnevatel hooaegadel lõi Fortuna Sittardi ja Maastrichti MVV ridades 76 mänguga 21 väravat ja andis 13 väravasöötu.

Fortuna Sittardi eest mängis ta seitse mängu ka Hollandi kõrgliigas, viimati esindas ta Prantsusmaa esiliiga Ligue 2 meeskonda Pau. Kuid 2022. aasta alguses vigastas Dianessy põlve ristatissidemeid, mis jätsid mehe pikaks ajaks muruväljakutelt eemale.

„Mul on väga hea meel liituda Nõmme Kalju perega ajal, mil klubi saab saja aastaseks ning on liikumas uude ajajärku. Klubi on seadnud kõrged eesmärgid ja teen omaltpoolt kõik, et end siin ajalukku kirjutada“, kommenteeris Dianessy, lootes samal ajal ka fännisektori tugevale toetusele. „Toetajad on edu võti ja 12. mees väljakul, üheskoos oleme veelgi tugevamad!“

Peatreener Kaido Koppel usub, et värske täiendus on Premium Liigaks valmis. „Djibril on osav ründemängija, kes aitab meid väravavõimaluste loomise ja realiseerimisega. Ta töötab trennides kõvasti, saamaks mängupausi järel peatselt taas heasse vormi. Usun, et näeme juba varsti, miks ta on edukalt Prantsusmaa ja Hollandi esiliigades mänginud,“ sedastas juhendaja.

Eesti meistriliiga saab avalöögi sel nädalavahetusel. Reedel madistavad Tallinna Flora ja Harju JK Laagri, laupäeval võtavad omavahel mõõtu Kuressaare ja Tartu Tammeka ning Tallinna Kalev ja Nõmme Kalju. Pühapäeval võõrustab Narva Trans Paide Linnameeskonda ja Tallinna FCI Levadia Pärnu Vaprust.