„Paide Linnameeskond on toonud Eesti jalgpalli- ja spordimaastikule viimastel aastatel jõuliselt värskeid tuuli ning tõestanud ennast ühtviisi nii sportlikult ambitsioonika tegija kui oskusliku turundajana, mistõttu oli meil kerge ühist keelt leida,“ lausus Delfi Meedia tegevjuht Argo Virkebau.

Virkebau rõhutas, et positiivsete emotsioonide ja lugude loomise oskus on spordisõprade südame võitmise juures ääretult tähtis ning tõstis esile ühiseid jooni spordi ja kvaliteetmeedia toimimise vahel.

„Lugude rääkimine ja uute lugude loomine läbi oma tegemiste on ühe jalgpalliklubi jaoks eluliselt oluline, sest seda oskuslikult tehes puudutatakse ja kõnetatakse tuhandeid spordisõpru. Samadel alustel toimib ju tegelikult ka meediamaailm. Just uute ja veelgi võimsamate emotsioonide loomise ning kütkestavate lugude jutustamise juures tahamegi Linnameeskonnale abiks olla,“ kõneles ta. „Delfi Meedia ning Piletitasku.ee innustavad ja kutsuvad üles kõiki Paide Linnameeskonna, aga ka teiste Eesti jalgpalliklubide fänne neist lugudest vahetult, staadionil osa saama!“

Paide Linnameeskonna turundus- ja kommunikatsioonijuht Marek Tiits tõdes, et ennekõike rõõmustab teda alanud koostöö juures klubi igapäevatöö jaoks avardunud võimalustepagas ning uue partneri professionaalsus.

„Linnameeskonna eesmärk on maksimaalne efektiivsus kõigis oma tegemistes,“ kõneles Tiits. „Et olla tulemuslik, ent samas ka stabiilne pikas plaanis, on oluline heade partnerite olemasolu, kes suudavad ja oskavad pakkuda õiget teenust, tuge või väljundit just õigel hetkel. Delfi Meedia ja Piletitasku.ee näol oleme saanud oma klubiperesse juurde ääretult tugevad turunduspartnerid, kel on olemas vastus igale küsimusele ja lahendus igale probleemile. Alanud mitmetahuline koostöö teeb meie elu tuntavalt lihtsamaks ning avab uusi horisonte klubi efektiivses turundamises.“

Algaval jalgpallihooajal saab kõigile Paide Linnameeskonna kodumängudele Premium liigas, esiliigas, Evald Tipneri karikasarjas ning Euroopa Konverentsiliigas osta pileteid Piletitasku.ee mugavas internetikeskkonnas. Samuti saab Piletitasku.ee vahendusel peagi soetada Paide Linnameeskonna hooajakaarte.

Delfi Meedia AS koondab Eesti meediamaastiku ajalehtede ja ajakirjade lipulaevu ning haldab kõige mitmekülgsemat veebimeedia portfelli, samuti ollakse taskuhäälingu turuliidrid rohkem kui 50 saateformaadiga, kattes palju erinevaid valdkondi. Enam kui 430 töötajaga meediamajas antakse välja Eesti loetumaid ajalehti ja ajakirju. Delfi Meedia veebiväljaannetel on üle 85 000 digitellija ning 700 000 lugeja kuus.

Tormiliselt areneva piletimüügikeskkonna Piletitasku.ee vahendusel saab soetada pileteid kümnetele kõige erinäolisematele üritustele, sündmustele, etendustele ja spordivõistlustele. Mugava kasutajaliidesega ning ühtviisi nii korraldaja- kui külastajasõbraliku hinnapoliitikaga piletimüügiplatvormiga liitub igapäevaselt uusi ja põnevaid sündmuste korraldajaid, kes pakuvad laia valikut vaba aja veetmise võimalusi.