Kaheksakordne maailmameister Ogier osaleb teist aastast järjest autoralli MM-sarjas pooliku programmi alusel. Ta jagab kolmandat Toyota Rally1 autot Takamoto Katsutaga. Jaapanlane osaleb küll kõikidel etappidel, aga saab Toyota põhitiimile punkte tuua vaid nendel, mille Ogier vahele jätab.

Ogier teatas intervjuus prantslaste telekanalile Canal+, et jätab Rootsi ralli (9. - 12. veebruar) vahele ja naaseb starti Mehhikos (16. - 19. märts). „Rootsis ma ei osale, aga usun, et kõik juba teadsid seda,“ sõnas Ogier.

„Mehhiko ralli on mulle alati meeldinud ning koroonaviirusest tingitud kaheaastase pausi järel naaseb see kalendrisse. Nii minu kui tiimi vaates oli üsna loogiline, et seal võistlen,“ jätkas prantslane. „Olen Mehhiko kruusateedel alati hästi võistelnud.“

Mehhikos on Ogier triumfeerinud koguni kuuel korral. Vaid kodusel Monte Carlo etapil on ta olnud edukam: seal on ta poodiumi kõrgeimale astmele astunud rekordilised üheksa korda.

Hooaja avaetapil Montes võidutsenud Ogier'l on liidrina koos 26 punkti. Talle järgnevad Kalle Rovanperä (23 p), Thierry Neuville (17 p), Elfyn Evans (15 p) ja Ott Tänak (14 p).