Tartu kaotas avaveerandi 9:17 ja oli poolajavileks kaotusseisus 29:42. Tartlased olid 15-st kaugviskest tabanud vaid kaks (13%).

Kolmandal veerandil kärises vahe korraks ka 25-punktiliseks, kuid otsustava perioodi alguseks suutsid tartlased kaotuse vähendada 53:66-le. Lõpuveerandil läksid külalised uuesti oma teed ja võtsid veenva võidu.

Tartu resultatiivsemad olid Jalan Mccloud 12, Andrii Voinalovych 11 ning Märt Rosenthal ja Brandon Johnson võrdselt 10 punktiga. Johnson võttis ka 12 lauapalli. Kohtumise lõpuks oli tartlaste visketäpsus mängust 36%, sealhulgas kolmesed vaid 19% (5/26).

Tartu sai kahe võidu kõrvale kolmanda kaotuse. Ostrow on võitnud neli ja kaotanud ühe mängu.

Mängu eel:

Tartu abitreeneri Olari Naritsa sõnul on tänane mäng play-offi osas otsustav. „Meie jaoks on sisuliselt play-off pääsemise nimel mäng – kui me kaotame, siis on play-offi pääs pigem teoreetiline. Võrreldes Wolvesiga mängib Stal rahulikumalt, kannatlikumalt ja pigem otsivad korvi alt. Samas on neil alati valmis teravad viskajad väljast.

Seal on tuttavaid mängijad nagu Aigars Škele ja Ojars Silins, aga ka häid poolakaid. Nad ei ole asjata Poola teine võistkond – hästi komplekteeritud ja ühtlaselt tugev võistkond. Usun, et meie mängijad on eilsest mängust taastunud, ära unustanud mängu lõpu ja valmis play-offi nimel võitlema. Loodame ka, et eilne sisukas mäng toob ka rohkem inimesi saali kaasa elama,“ sõnas Narits.

Poola suuruselt viienda linna Ostrowi esindusvõistkond on Poola liigas kogunud 11 võitu ja neli kaotust ning sellega ollakse Wroclawi Slaski järel teisel kohal. Viimases liigamängus alistati kodus laupäeval ENBL mullune võitja Anwil Wloclawek 71:68. Stali parimana tõi Poola koondislane Jakub Garbacz 19 punkti, Nemanja Djurisic lisas 14 punkti ja kaheksa lauapalli ning eestlastele tuntud Aigars Skele 12 punkti.

Esmaspäeval Valmieras peetud ENBL kohtumises võitis BM Stal kindlalt Valmiera GLASS VIAt 94:71. Aleksander Zalucki skooris mängu parimana 19 punkti ja võttis neli lauapalli, Nemanja Djurisic panustas 15 punkti.

Tartu meeskond jäi eile tulises lahingus alla Leedu ambitsioonikale Vilnius Wolvesile 77:79. Terve mängu juhtinud tartlased andsid eduseisu käest alles viimasel minutil ja pidid vastu võtma valusa kaotuse.