Euroliiga klubid Baskonia ja Valencia pakkusid Hispaania kõrgliigas esimese koduväljakul vägeva lahingu. Veel viimase veerandi eel oli peal külalised, aga vägeva lõpuspurdi abil kirjutas tabelisse 85:79 võidu Baskonia. Kohtumise kangelane oli taaskord tagamängija Markus Howard, kelle arvele jäi 28 silma ja kes tabas matši lõpu eel üsna hullumeelse kaugviske.

Ilus õhtul oli ka kodumeeskonna tsentril Maik-Kalev Kotsaril, kes oli lähedal kaksikduublile. Lõpuks sai 26-aastane eestlane kirja üheksa punkti (visked platsilt 1/2 ja vabaviskejoonelt 7/10), kümme lauapalli (neist kolm vastase korvi alt) ja kaks korvisöötu, tema platsil oldud ajal jäi sats 12 silmaga plussi. Sander Raieste väljakule ei pääsenud.

Matthias Tassi tööandja Manresa kaotas koduväljakul Zaragozale 65:72. Eesti koondise keskmängija pääses platsile kaheks minutiks, mille jooksul ta ühtegi märget statistikasse kirja ei saanud. 15-st matšis 12 võitnud Baskonia jagab ACB-s koos Madridi Reali ja Barcelonaga esikohta, kolm võitu kogunud Manresa on koos Real Betisi ja Fuenlabradaga liigas viimased.

Itaalia kõrgliigas alistas Kaspar Treieri koduklubi Sassari Dinamo 99:74 Reggio Emilia, 23-aastane Eesti koondislane rassis platsilt 19 minutit, mille jooksul viskas kuus punkti (visked platsilt 2/2), võttis maha neli lauapalli ja andis kaks korvisöötu. Tema väljakul oldud aja vältel jäi Sassari 17 silmaga plussi. Kahel teisel Serie A-s mängival Eesti korvpalluril nii särav nädalavahetus polnud.

Joonas Riismaa tööandja Brindisi kaotas 90:104 Varesele, 20-aastane tagamängija viskas kümne minutiga ühe punkti (visked platsilt 0/1 ja vabaviskejoonelt 1/2) ja võttis maha kaks lauapalli. Mikk Jurkatamme Treviso sai 72:101 sauna Pesarolt, väljakult ühe viske võtnud eestlane nelja minutiga kätt valgeks ei saanud. 14-st mängust kuus võitnud Sassari ja Brindisi on napilt play-off'i joone all, Trevisol on tabelis viis võitu.

Iisraeli kõrgliigas jäi Siim-Sander Vene leivaisa Jeruusalemmi Hapoel kodusaalis 83:89 alla Galil Elyoni Hapoelile. Eesti koondise kapten möllas väljakul 21 minutit, mille vältel sai ta kirja kümme punkti (visked platsilt 4/7), kaks lauapalli ja kaks korvisöötu. Jeruusalemmi klubil on tabelis seitse võitu ja kuus kaotust.