Marciniak langes pärast finaalmatši, kus Prantsusmaa kaotas penaltiseeria järel Argentinale, prantslaste raevuka kriitikalaviini alla. Maineka L'Equipe`i hinnangul tulnuks peakohtunikul Lionel Messi 3:2 juhtvärav tühistada, kuna Argentinal oli sel hetkel väljakul 13 mängijaid. Fotod tõestavad, et kaks Argentiina vahetusmängijat olid värava tähistamiseks väljakule tormanud juba enne, kui pall väravajoone ületas.

Nüüd vastas Marciniak prantslaste kriitikale ning otsis pressikonverentsil oma telefonist välja pildi, kus Kylian Mbappé värava ajal on mitu Prantsuse vahetusmeest samuti juba jalgpalliväljakul.

„Prantslased ei maininud seda pilti. Siin võib väljakul näha seitset prantslast, kui Mbappé värava lööb,“ ütles Marciniak. Ta ei täpsustanud, millise Mbappe värava juures see juhtus. Noor ründeäss lõi teatavasti finaalis lausa kolm väravat.

Kui prantslaste kriitika välja jätta, sai Marciniak oma töö eest kõvasti kiita nii kolleegidelt kui jalgpalliekspertidelt. Ka sotsiaalmeedia kasutajad olid poolaka tööga MMil enamasti väga rahul.