„Lõvide vennaskond“ on hästi positiivne film. Selles ei ole suuri draamasid ega läbikukkumisi. Ent see ei tee filmi ka imalaks. Kuigi võimalus selleks oli, ei näidata Ubakivi karmi kätt kui julma väärkohtlemist, vaid hoopis heroiseeritakse. „Arvan, et tegime maailmas kõige rohkem trenni,“ ütles Indro Olumets, kes nägi, et see tegelikult andiski neile eelised. Ilmselt tal oligi õigus,“ kirjutas oma arvustuses soccernet.ee peatoimetaja Kasper Elissaar. „Dokumentalistikas tekib alati küsimus, kas ja kui palju kuvada nii-öelda rääkivaid päid. Selles filmis on seda päris palju. Arusaadavalt tingis selle materjali, kuigi rikkaliku, teatav vähesus. Ent see ei häiri, sest osaliste emotsionaalsus, siirus ja ka omavaheline keemia kannavad ja kõnetavad. „Lõvide vennaskond“ räägib palju toredaid lugusid. Saab nalja ja naeru. Pilk minevikku on aus ja ehe.“

Spordiajakirjanik Peep Pahv on näinud filmi kui õppematerjali tahtmisest. „Tervikuna on aga film hea õppematerjal, nägemaks, mida on tahtmise korral võimalik saavutada. Selgelt joonistub välja, et Lõvide meeskond oli hilisemalt aastaid Eesti koondise aluseks. Seda kõike tänu sellele, et taheti ja juleti maksimaalselt pingutada,“ kirjutas Pahv oma arvustuses.

Eesti jalgpalliajalukku läinud mängijatest on lisaks Poomile Lõvidest sirgunud veel Martin Reim, Toomas Krõm, Indro Olumets, Lembit Rajala, Meelis Lindmaa, Risto Kallaste, Toomas Kallaste, Theimo Tülp, Erkki Vapper jne. Filmis räägivad veel Lõvide juhendaja Roman Ubakivi, nende klassijuhataja Andres Sõber, jalgpalliajaloolane Indrek Schwede, jalgpallijuht Aivar Pohlak ja mitmed teised.

Ekspress Meediale on see teine dokumentaalse sisuga film. 2021. aastal valmis Toomas Lepa ja Hannes Rummiga film „Riigikogu direktor“ Ülo Nugisest, 1991. aasta taasiseseisvumise ühest kangelasest.

Lõvide filmi panid kokku Mikk Jürjens (režissöör-stsenarist), Kaur Kokk (režissöör-stsenarist ja monteerija) ja Madis Reimund (režissöör-stsenarist ja operaator). Idee ja produktsioon Delfi Meedia.

Filmi aitasid välja tuua Fenix, A le Coq, Estiko, Rademar, Eesti Jalgpalli Liit ja Tallinna linn.