Serbia meedias väideti, et Torino Juventusesse kuuluv Vlahovic pole just seetõttu MMil mänguaega saanud, et tal on salasuhe koondise väravavahi Rajkovici naise Anaga.

„Mul on kahju, et pean MM-i pressikonverentsi sel viisil alustama, kuid ma pean sellest rääkima, sest see on minu nimi, mida laimatakse,“ lausus Vlahovic. „See, millest me kõik loeme ja kuuleme, on nii absurdne, et seda on raske kommenteerida. Ilmselt on neil inimestel igav ja neil pole midagi paremat teha, sest nad on pettunud või vihased, kuid tundub, et nende põhitöö on hetkel meeskonna huvide vastu töötamine.“

„Oleme ühtsemad kui kunagi varem ja atmosfäär meeskonnas pole kunagi olnud parem. Need lood on naeruväärsed, ma tahan lihtsalt oma nime ja puutumatust kaitsta, seega pöördun vajadusel kohtusse,“ lisas Vlahovic, kes on tänavu löönud Juventuse eest kümne liigamänguga kokku kuus väravat.

Rajkovici abikaasa Ana lükkas sotsiaalmeedias samuti kuuldused ümber. „Kadedad mõtlevad loo välja, lollid levitavad seda ja idioodid usuvad!“ kirjutas serblanna.

Serbia kohtub reede õhtul (kell 21) alagrupiturniiri viimases voorus Šveitsiga ning vajab edasipääsuks võitu. Sellest grupist on edasipääsu taganud Brasiilia meeskond, Šveitsil on 3 ja Serbial sarnaselt Kamerunile 1 punkt.