Lõppenud hooajal tegi Breen MM-sarjas täishooaja, kuid jõudis M-Spordi masinaga 13 etapi jooksul vaid kaks korda poodiumile ja piirdus kokkuvõttes seitsmenda kohaga.

M-Sport teatas mõned nädalad tagasi, et Breeni leping lõpetati aasta varem. Hyundai pakkus seejärel Breenile poole kohaga sõitja lepingut, mis annab talle võimaluse uuel hooajal kaasa lüüa kuuel etapil. Ta hakkab Hyundai kolmandat masinat jagama Dani Sordoga.

Moncet on kindel, et Breen saavutab Hyundais oma tõelise taseme. „Teame tema võimeid ja teame ka, et saame temaga hästi koostööd teha. Järgmisel aastal on ta meiega kindlasti teises olukorras,“ ütles Moncet DirtFishile. „Võib-olla on tal vähem survet. Meie ülesanne on tuua välja tema parim.“

Kuulduste järgi olid Breeni ja M-Spordi juhtkonna suhted kehvade tulemuste järel väga jahedad. Ka Moncet vihjas oma kommentaariga sellele.

„Pole saladus, et Hyundai keskkond erineb M-Spordi omast. See on selge ja ma olen kindel, et saame Craigiga asjad korda aetud,“ ütles Moncet. „Kui pakume talle õigeid tingimusi ja tööriistu, võib ta tõusta tagasi tippu.“

Breen peaks esimese MM-ralli tegema veebruaris Rootsi talverallil.