Iraani poolel sahistas Ali Gholizadeh võrku 16. minutil, kuid VAR tühistas tabamuse suluseisu tõttu. Kui esimesel poolajal oli mängupilt üsna võrdne, siis teisel poolajal mängisid iraanlased selgelt paremini. Walesil oli kohati raskusi üle oma väljakupoole saamisega. Küll päästis waleslasi kaotusseisust väravavaht Wayne Hennessey, paaril korral ka väravaraamid.

Murdehetk tuli aga 86. minutil, kui Hennessey jäi ühel hetkel väravast välja tulemisega hiljaks, lendas vastasele sisse ning sai punase kaardi. Arvulise ülekaalu saanud Iraan suutis lõpuminutitel ka väravatega paremuse maksma panna. Kohtumise kaheksandal lisaminutil viis Roozbeh Cheshmi iraanlased juhtima. Kolm minutit hiljem vormistas lõppseisu Ramin Rezaeian, hea eeltöö tegi Mehdi Taremi.

STATISTIKA:

B-grupis on Wales jäänud raskesse seisu, sest kahe mängu järel on neil kirjas üks punkt. Iraanil on kirjas kolm silma. Inglismaa (3 p) ja USA (1 p) lähevad kell 21 omavahel vastamisi.

Kui blogi kohe ei avane, siis palume oodata või lehekülge värskendada.

ENNE MÄNGU:

B-alagrupis on avavooru järel liider Inglismaa, kes loputas esimeses mängus Iraani 6:2. Wales võitles kaotusseisust USA vastu välja 1:1 viigi.

Seega vajavad nii Wales kui Iraan siit kohtumisest hädasti võitu, et püsida edasipääsumängus sees. Iraanil on vaja ka väravavahet parandada, mis inglastelt saadud suure kaotuse tõttu on hetkel -4. Iraan peab ühtlasi hakkama saama põhiväravavhai Alireza Beiranvandiga, kes eelmises mängus karmi peatrauma sai.

Wales ja Iraan on ajaloos vastamisi läinud vaid korra: 1978. aasta sõprusmängu võitsid waleslased 1:0.