Argentina mängis kaks poolaega väga erinevalt. Kui esimene poolaeg söödeti ettevaatlikult, vaadati, otsiti ja võib-olla isegi veidi üleolevalt palli vallati, siis kui teine poolaeg kiireks läks, oli neil juba väga raske. Küsimus on kindlasti see, et miks kohe algusest peale ei pandud kõrget tempot peale. Arvan, et just ettevaatlikkus avapoolajal oli see, mis lõppkokkuvõttes saatuslikuks sai ja tundus, et Argentina natuke murdus favoriidikoorma all. Arvas, et tuleb kergemalt, aga nüüd tuli kaotus ja selg on vastu seina. Oluline on näha, mida nad teevad nüüd järgmises mängus, sest eeldatavasti vastane läheb järjest tugevamaks. Samas mängis ka Saudi Araabia väga hästi ja kaitses väga hästi. Kui nad juba juhtisid, andis see neile võimaluse minna madalamale ja mängida seal väga suurte jõududega.

Avapoolajal võtsid nad riski kui mängisid kõrge kaitseliiniga. Minu jaoks on isegi üllatav, et Argentina ei proovinud rohkem liini taha sööte. Kui vastane seisab nii kõrgel, siis tasub nii üle liini kui ka mööda maad mängida järjest rohkem liini taha. Üks hetk on olukord, kui sa ei ole suluseisus ja sa lööd võimaluse ära. Teisel poolajal oli mängu iseloom täiesti teine. Saudi Araabia oli allpool ja kaitses oli rohkem mehi. Argentinal olid mõned olukorrad, aga head väravavõimalust kokkuvõttes ei tekkinudki. Nende kõige suuremad tähed ei mänginud täna taset välja. Messi, Di Maria ja Lautaro Martinez – väga vähe oli neid positiivses võtmes näha ja neil on kindlasti palju mõtteainet. Argentina fännid kindlasti loodavad selle peale, et see esimene mäng raputab võistkonna üles. Kindlasti oli see pettumus kõigile, kes Argentinale kaasa elavad. Ma isegi ütleks, et just esimese poolaja mängupilt. See kandub üle teise poolaega, kui alguses mõtled, et asjad on kontrolli all, aga kiirelt tuleb kaks väravat vastu ja lõpuks ei tulegi sellest seisust välja.

Alagrupp kindlasti kerge ei ole ja nüüd on isegi keeruline öelda, et vastased lähevad kõvemaks, sest see teeks justkui Saudi Araabiale liiga. Kui sa ikkagi Argentinat võidad, siis sa oled väga kõva võistkond ja täna näidati, et osatakse väga hästi kaitsta ja kui vaja, siis ka väravaid lüüa. Argentinal enam kuskile taganeda ei ole ja ütleme, et sellise mänguga nagu täna on Mehhiko ja Poola vastu raske midagi teha. Tänane päev näitas, et sul on vaja algusest lõpuni maksimaalset pingutust. See on võib-olla natuke kulunud klišee, aga sai täna jälle tõestust. Saudi Araabia jaoks on see megatulemus. Eelkõige ka sellepärast, et kõrge kaitseliiniga mängimine on, kas käsi kullas või midagi mullas. Napilt oleks täna mullas see asi, sest kaks suluseisu olid väga napid, aga lõpuks ikkagi käsi kullas, sest kolm punkti on tabelis. Võit on iseenesest nende jaoks juba nii suur asi, et võib neid siit alagrupist edasi kanda.

Viimasel ajal on Argentina puhul palju räägitud, et nende üks suurimaid plusse on hea võistkonnavaim. Täna küll võideldi pallide pärast, aga mängijate nägudest ei olnud heas mõttes põlemist näha. Argentinal on kindlasti mehi, kes peaksid lisaks Messile mängu enda peale võtma. Täna läksid aga mingid löögid kuueteistkasti joonelt kümme meetrit üle värava. See kõik näitab, et oodati selgelt kergemat vastupanu, kui see lõpuks olema sai. Ma arvan, et kui Messil ei ole hea päev, siis neil peaks olema mängijaid, kes tassivad. Täna tundus, et kõigil oli veidi keeruline päev. Kuskil läks puude liiga pikaks või pall jäi enda alla ja löögid, mis läksid raami, olid tihtipeale vastaste väravavahi jaoks kerge saak. On sul vastas Saudi Araabia, Mehhiko või Poola, need pallid on vaja sisse lüüa, sest ise need sinna ei lähe.